Mit lehet tenni, ha egy kedves ismerős "szekta" tag lett? (tudásbázis)
Ja, és ha elolvastad az egész fórumot, akkor tudhatod, képben vagyok, tudom mi az a disco! :)))
Nem Boney M-es szatyorban élek!
ne sajnáld! Ha hagyta magát ellened, akit állítólag szeretett, ilyen szinten befolyásolni, akkor nem érdemelt meg! Biztosan nagyon fájt, biztosan nehéz elfelejteni, de ne agyalj ezen! Így kellett lennie ezek szerint, ha már másodszorra se ment a dolog.
Nekem most decemberben lesz 4 éve (pont 30-án), hogy vége lett egy 10 éves kapcsolatomnak. Eleinte nehéz volt, de pár hónap után felálltam. Mondjuk nekem akkor sokat segített az, hogy pont államvizsga előtt álltam, így minden energiámat abba fektettem. A tanulás pedig elterelte a figyelmem a dologról. Engem is hívogatott az exem még márciusban is. Én is elküldtem. Azóta se beszéltem vele, csak akkor, amikor még 2 évvel a szakításunk után se adta vissza az én cuccaimat, és a sajátját se vitte el tőlünk (motorját, stb.). Csak azért hívtam fel akkor, hogy megtörténjen a csere, és kész. De arra már nem vettem a fáradtságot, hogy hazamenjek miatta. Anyuék lerendezték nélkülem is.
Én következő nyáron megismertem a mostani párom, és belé olyan szerelmes lettem, mint még soha senkibe. Több, mint 3 éve együtt vagyunk.
Amikor itt az ideje, akkor majd hozzád is beállít a szerelem. De ahhoz előbb az kell, hogy elengedd a multad! Elvégre nem a múltban élünk, hanem a jelenben, a jövőért!
A múlton változtatni már úgysem tudsz. Max. megmérgezi az állandó rágódás a jelened, a jövőd!
"Csak az képzeli, hogy a diszkóba csak zülleni járnak az emberek, aki még soha nem járt efféle helyen, csak úgy "hallotta"."
Csak az képzeli, hogy a hit gyüli szekta és agymosás folyik ott, aki még soha nem volt ott, csak hallott róla! :))))
"rendes, kresztény ember nem megy el discoba"
Csak az képzeli, hogy a diszkóba csak zülleni járnak az emberek, aki még soha nem járt efféle helyen, csak úgy "hallotta". Mint amikor tüntettek Marilyn Manson ellen olyanok, akik egy dalszövegét sem hallották-olvasták-értelmezték, csak "hallották", hogy olyan sátánista, deviáns izé.
A másik meg: vannak nemszeretem munkák, munkahelyek. És ha más nem akad?
Ez egyszerű és tök fincsi süti :
Ismeritek?
Amúgy mivel foglalkoztok, hogy igy ráértek virrasztani? :)
ajajj... 1,5 év azért már túl sok, ahhoz, hogy még mindig ezen rágódj!
Miért szakítottatok?
Az a baj, hogy én napi szinten colázom! :)
Minden nap iszom cola lightot! :) Függő vagyok!
Nem kávézom, nekem ez a dopping! De ez már régóta igy van! :))))
Meg sajnos elég sok dolog foglalkoztat, mindig agyalok valamin!
én olyankor nem tudok rendesen aludni, ha túlhajtom magam, vagy ha valami nem hagy nyugodni.
Nálad nem áll fenn vmelyik esélye?
:) még nem láttam csak max a tv-ben albinot, így nem tudom pontosan milyen :))
hm... A túrós krém nem is hangzik rosszul!
Még 7ig nem hoxáztam,bár már nem sok kell hozzá :)
Foglalkoztat valami? vagy este teázol,colázol?
Szerintem az nem fehér csoki volt, mert elég vastag krém volt... joghurtos túró lehetett vagy valami hasonló!
Albinó néger??????? Az milyen??? :))))
Ha az albinó néger fehér, akkor a fehér ember albinója milyen? :)) Átlátszó ?:))))
:))
wááááá 04.21 van :-O
Nyugi,összejön a torta :)
Igen, lehet! :)))
Dobos tortát akartam, de valamiért félek neki állni azért, mert egyesével kell kisütni a lapokat a tortához. És a recept semmi sütőport vagy szódabikarbónát nem ir! Hogy fog akkok 7 tojásos piskótából 6 lap kijönni, ha még sütőpor sem kell bele!
Mondjuk öcsém szülinapjára Zaher tortát csináltam. Abba sem volt semmi ilyesmi irva... nagyon furcsálltam, ezért én tettem bele! Akkorára megdagadt, hogy kisült a formából :)))
Szóval nem tudom :)
:)
Azt hittem valami igen bonyolult tortáról van szó :D
Szeretem a Jézusos filmeket,bár már rég láttam.
Te is így kezdted?? Hmm,én azt hiszem nekem a film megnézése elég volt,de élem az életem mint azelőtt :)
Üzletelni Istennel,ez jóóó :DD
Biblia ugyan csak egy van, de bibliai értelmezés mint kiderült elég sok.
Azt pedig már leírtam tegnap, hogy mit mondtam neki.
Nem tudom hogy honnan a név, nem is hallottam még ilyen tortáról. Biztos egy albinó néger sütött ilyet először :)))
A feketeerdő sztem nagyon fincsi! És kicsit úgy érzem meghoztad a kedvem nekem is ahhoz, hogy süssek egyet, csak úgy a páromnak :)
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Fenyegetőző ismerőssel mit lehet tenni?
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Segítsetek légyszíves! Elkóborolt az egyik kedves ismerősöm 2 kutyája. Hol keressem őket?
- Kaphatnék ötleteket egy kedves szülinapos ismerősöm köszöntéséhez?
- Egy régi fényképen szeretném bejelölni újra egy kedves ismerősömet Facebookon az ő albumában. Hogyan tudom újra jelölni?