Mit lehet tenni a körömgomba ellen? (tudásbázis)
Sziasztok!:)
A segítségetekre lenne szükségem.Leírom,ami velem történt.Már egy jó ideje elszíneződött az egész0 körmöm,de nagyon..ahogy utána olvastam,valószínűleg penészgomba.Azt is olvastam itt,hogy vérvételre is kell menni:ez biztos?Nem hagyható ki?Félek..:):(
Kérlek,hogy segítsetek..szeretném végre megoldani ezt a problémát:(
Bármit is használtok,fontos,hogy a köröm mindig a lehető legrövidebb legyen,kicsit megreszelve a teteje is,ahogy írta kori54 is.Ja és alkohollal is le szoktam törölgetni,utána jöhet a gr.magcsepp.
Minnél hamarabb kezditak a kezelést,annál hamarabb és könnyebb a teljes gyógyulás.
Azt javaslom, aki a nailnert használja, hogy gyakran kapargassa ki a köröm alól a megvastagodást, és amennyire lehet nyírja rövidre. Nekem használt, de már lejárt a 3 hónap és használom tovább, mert még nem teljesen gyógyult a körmöm. A cipős korszak lelassította.
Még most is az elsőt használom aug. elseje óta tart, egy nagylábujj körömre.
Szintén a grapefruitmagcseppet/Ökonetes/ használom,bekenem az egész körmöm.
Javaslom mindenkinek,szuper!!
Igaz nem ide tartozik,de én,ha kell irrigálásra is használom,mivel renegeteg gomba és baktériumfajt elöl.
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat. Nagyon örültem a lapnak, mert nekem is sok éve gyötrő problémám a körömgomba. Azért döntöttem a hozzászólás mellett, mert néhányan írtatok a nailner-ről.Én két és fél hónapja használom reggel-este de eddig nem hogy változást, de szinte romlást vettem észre. Éppen ma lett elegem belőle és készítettem el az alább leírt ecetes, fokhagymás dunsztot. Kitartó leszek és remélem két hónap múlva boldogabb...
A 100%-os Ausztrál teafaolajat ajánlom ha ezzel ecseteled megszabadulhatsz tőle, mert a teafaolaj vírus, baktérium és gombaölő hatású.
A gyógyszertárakban megveheted, vagy a herbaházban.
"Nem fáj, nem sajog a lába
Beszkárt ingyen amputálja"
A fiatalok már erre a szlogenre nem emlékezhetnek.
(Beszkárt = BKV elődje volt)
Üdv.
Most olvastam elöször Nailner Repair - ról.
Hatásos készitmény, megérné megvenni?
Szia
Leírnád esetleg ehhek a grapefruitcseppnek a pontos nevét vagy a gyártóját,és azt hogy mennyi idő alatt nőtt le a körmöd?
Előre is köszönöm
Nos, én is megvettem a Nailner-t, nálunk 5000 Ft volt.
Kíváncsi leszek!
Ti kenitek az egész körmöt, vagy csak a beteg részt?
Sziasztok!
Van 2 doboz ORUNGAL kapszulám és 1 doboz ITRACONAZOL tablettám, kedvezményes áron.
5000 Ft/doboz, akár külön-külön is megvásárolható. Tuti gyógyszer a körömgombára, én a egy 3 hónapos kúrától teljesen meggyógyultam. Az érdeklődést privát üzenetben várom!
Szia! Hány kezeléstől látod már szebbnek?
Én most sajnos nem tapasztalom a javulás haladását, pedig a végén tartok, lehet veszek még egyet. Hiába, a cipős korszak nem tesz jót. :(
én most 4290 ft-ért vettem, de komolyan szebbnek is látom tőle a körmöm
Lehet csak bebszélem magamnak, de tényleg! :-)))
a nailner is 300 kezeléses
Aszongya a doboza, hogy 1 köröm kb. 300 kezeléslre.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Milyen óvintézkedéseket lehet tenni a körömgombásodás ellen?