Mit jelent neked egy kos? (Jelöld meg a csillagjegyed) (beszélgetés)
Fúúúú..hosszú és bonyolúlt.
Azelső pár év szép volt meg jó, mint a tizenéves hülyegyerekek, úgy szerettük egymást, aztán átváltott se veled, se nélküled kapcsolatba...
Nem tudta kimutatni az érzéseit, csavargott, folyton a barátaival volt, nem mutatta ki,h. szeret, stb.
Az egész az esküvő után kezdődött, kb. utána egy fél évvel, de elötte már több mint 2éve együtt voltunk.
Sokszor szakítottunk, elküldtem, ő meg folyton vissza könyörögte magát.
A végén besokalltam, 6-7 hós terhesen nem akartam minden nap azon izgulni,h. mikor ,hol van, kivel, van-e valaki az életében rajtam kívül, stb...
Úgyhogy döntöttem!
Kb. ennyi, röviden, tömören....
Csak nem az én hibám volt? mert szűz vagyok? :)
:D
hidd el, nem ez volt a válóok!:))
Szerintem ne általánosítsunk, nem lehet minden emberre azt mondani,h. ilyen, vagy olyan, csak azért mert kos, vagy más jegyű!
Minden ember más-más természer, az lehet,h. van bennük némi apró hasonlóság, de semmi több!
Fúúú! A két exem kos és oroszlán! Fúúú, köztük jó a sex, azért azt megnézném!:))
Amúgy azt elfelejtettem leírni,h. szűz vagyok, és köztünk a kos volt férjemmel tényleg teljesen kiegyensúlyozott sexuális életünk volt, ha mondhatom, túl neves is néha...:P
De rám sosem voltak igazak a szűzes általánosítások.
Kos a volt férjem....vegyesek az érzelmeim vele kapcolatban, szerettem , nagyon. És ebben benne van a múlt idő is!
Egy szóval: bonyolúlt!
Az biztos,h. kezelni kell!:))
A férjem. Hirtelen természetű, indulatos, felelősségtudó, munkájában maximalista, becsületes, önfejű, nehezen meggyőzhető - de nem reménytelen. Kezelni tudni kell, hagyni, hogy úgy érezze, a döntés a kezében van.
Mivel oroszlán vagyok, időnként összecsapunk, akkor jó hangosak vagyunk :)
De mivel szeretjük egymást, a vége mindig jól alakul.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Neked mit jelent a karácsony?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?