Mit jelent neked egy kos? (Jelöld meg a csillagjegyed) (beszélgetés)
Nagyon szep jelzöid vannak , igazan sajnalom hogy NEM vagy eppelmeju ,de ezt a betegseget NEM itt kellene gyogyittatnod !
Ez egy vicces,kedelyes ,pozitiv topik esetleg nyithatnal egy topikot a nyomorusagaidrol , biztossan sokan jelentkeznenek a vigasztalasodra :)
A jeleket te kezdted kuldözgetni en csak visszakuldtem...........
De minek a vita, ezt sosem fogom megérteni!!!
Hagyjátok egymást,o(kos enged;)
Az aki mocskol es hulyesegeket irkal az nem en vagyok ! Tudtommal te voltal aki kezdte es en csak megjegyeztem hogy egy atlag oroszlan , meg reszegen sem viselkedik/irkal ugy mint te ! Lehetseges hogy elbuktal , hogy kavarsz az is nyilvanvalo , minden bizonnyal nevetseges is vagy de hagyjal ki engem abbol hogy a sajat jelzöidet probalgatod ram vetiteni ! Ez csak tegedet minösit
! Egyebkent ha nem tetszik a forum temaja , nem muszaly ide olalkodni !
Egyetértek:) De több jó van bennük.
Vizöntő vagyok, kos a férjem és az öcsém :) Rengeteg pozitívum szól mellettük.Pld.becsületesek, céltudatosak, nem adják fel semmiképp az elképzeléseiket,pontosak,tiszták,józan életűek, családcentrikusak,természetkedvelők.Ha szeretjük, ha szeret, a negatívumok lecsökkennek :)
De tényleg:)
ja és anyum, apum is kosok, na ők már más tészta:D
Ez nagyon okos megallapitas :)
Dicserem az az okos kis fejecskedet :)
Halak vagyok. A kosok céltudatosak, vagy annak tűnnek :)
Reálisak, többnyire ész alapján és nem érzelmek alapján döntenek.
Hibákat nehezen látják be (nem mind).
,,Mit jelent "neked" egy kos ? ez a forum kerdese , amire buzgosagodban "elfelejtettel" valaszolni a csillagjegyedet sem jelölted meg , szoval ?? Esetleg nem arra a forumra tevedtel ahova akartal ??"
Elhiszed, hogy szoktam tudni, hogy mit csinálok?
Jó lenne, ha figyelmesebben kötekednél! :)
Héééé, ez nem igaz:)))
Nekem mindenkim kos és imádom őket:)))
Egyébként nekem eddig a kosok csak csalódást okoztak. Nem lehet őket meggyőzni, hogy a sajátjukon kívül más gondolatok is léteznek.(legalábbis az a néhány személy ilyen, akiket elég jól sikerült kiismernem) Akkor megyek tovább: nincsenek tekintettel másokra, szómenésük van, egy idő után már eléggé zavaró tud lenni, úgyhogy nincs mese, rájuk kell szólni. Kullancs módon csimpaszkodnak az emberre, nem veszik észre magukat. Durvák és közönségesek!
Na jó, én tisztán játszom: oroszlán a csillagjegyem. Most boldog vagy, Solyom? xD
Ez egy jellemzés a sok közül, de hogy igazából milyenek is vagyunk, az nem fog egyik írásból sem kiderülni. Ezen kívül még meg szokták említeni a: bikánál, a szűznél, a halaknál is a szépséget! Nyilvánvaló, hogy a kínálat vegyes! Ha tisztában vagyunk egy ember napjegyével, holdjegyével, ascendensével, ez is csak az alap.(még a 10%-át sem árulja el a személyiségünknek) Esetleg a személyre szabott horoszkóp felállítása közelebb vihet a megoldáshoz, de ez esetben is nagyon különbözőek lehetnek az eredmények.?? ;))
Úgyhogy ennek a függvényében lehet találgatni, hogy milyen jegyű lehetek? Azt elárulom, hogy nem kos! :)
A merleg nagyon okos es inteligens mint a legtöbb levegöjegy :)
Szeretetremelto,kifinomult es kedves :)
Jo szexpartner , szereti a szepet,elegansat az imadok nyuzsögnek körulötte :)
A merlegek között vannak a legszebb emberek :)
Vitatkozni nem erdemes vele , mert mindeg bebizonyitja neked hogy ,neki van igaza ! / meg akkor is ha nincs igaza!/
Nehezen jön ki a sodrabol , de ha begorombul jobb futni , mert legalabb olyan kemeny (legyeny!) mint a skorpio ....
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Neked mit jelent a karácsony?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?