Mit jelent neked egy kos? (Jelöld meg a csillagjegyed) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én mérleg vagyok, írjátok már le, hogy szerintetek milyen a mérleg nő? Különböző helyeken néztem már meg, de szinte mindig mást olvasok és az általában nem illik rám.
Nem vagyok asztrologus meg hobbybol sem , csak nagyon sokat olvastam a temaban......
A hobby nekem idönkent az hogy egyeseknek megcsinalom a numerologiai elemzest , de csak nagyon ritkan es csak kivalasztott szemelyeknek -:)
Nezd az elet nem mindeg könnyu , a lenyeg az hogy mind a 2-ten itt vagytok,ragyogtok es eltek , szerintem.
Ez azt jelenti hogy nagyon szeret teged -:D Tudod a bika szenzacios ,szerelmi vallomasa csupan dunnyögesböl all , de az akkor IS KOMOLY SZERELMI VALLOMAS :)
Azert vigyazz es ne hordj vad szinu ruhakat ,keruld a tuzpiros szint ugy a ruhakon mint az arcodon , a pasztel szinek kedvessek a bika szemeinek :)
Pont ezért kérdeztem, mivel már mindkettőnknek volt "kényszere" rá.
Mekérdezhetem, hogy szoktál-e elemzéseket csinálni, vagy csak hobby? Hol tanultad?
És ennek ellenére, az esetek 90%-ban enyém az utolsó szó.:)
Én egyszer voltam tanuja a kiborulásnak(nem egymással veszekedtünk), de nem szeretném, ha velem viselkedne úgy....
De hál istennek nehéz kihozni a sodrából.
Igen borzalmas amikor a bika begorombul -:(
Nezd minden ember az elet soran , neha gondol öngyilkossagra , aki azt mondja hogy nem az hazudik vagy nincs fantaziaja !
De , szerintem a bika az egyik legkevesbe öngyilkosjelölt ! A kos mar sokkal sebezhetöbb mint egy bika , viszont elönyunkre valik a hihetetlen pozitiv,gyerekes vilagnezetunk.... masszoval a kos sokszor elesik , vagy felboritjak de , legtöbbször felall es tovabb megy ,es ami fö NEM nez vissza....
Már tudom, hol a határ, megvolt 2x az a bizonyos vörös, még az elején. Csak pislogtam, hogy mi van. Teljesen kifordult önmagábol...így visszavettem, pedig nagy vitatkozo vagyok. Egyszer pár ora autokázás után visszajött lenyugodva, másodszor meg ő kezdett engesztelni...
Egyébként mennyire öngyilkos hajlam? és a kosok?
Kos vagyok, de nem jellemzőek rám általánosan ennek a csillagjegynek az adottságai.
Az aszcendensem szűz.
Csak rajtad all , amig csak mosolyod a bika addig minden OK :) Vigyazz hogy ne sokat razd az orra elött azt a bizonyos vörös rongyot !
Mert ha begorombul , nem szeretnek a közelben lenni....
Igen :) Meg az exemet is, az ő mostani párja szintén kos :)
De ez már legyen végleges :)
Én kos vagyok(oroszlán aszcendenssel), párom bika, együtt élünk immáron 4 éve veszekedés nélkül.Boldogok vagyunk:)Néha nehéz, de én úgy érzem, a bika sokkal konokabb, makacsabb, mint a kos.
A kínai horoszkópunk pedig, nekem tigris, páromnak bivaly.
ÒÒÒ..... hat akkor Te szereve vagy tölunk kosoktol :)
Kulönben miert felsz egy kos ellensegtöl ? A kos a legverengzössebb allapotban lezarja a baratsagot , ettöl van sokkal veszelyessebb ellenseg is , nem ?
Az előző kapcsolata is kos volt, bár valamennyire ismerve a hölgyet, ég és föld vagyunk.
Igen biztonságos, néha felmerül a féltékenység részemről, aztán elmulik. Hűséges típusnak vallja magát. Amiota együtt vagyunk, nekem se fordult meg más pasi, mint lehetőség..
Azt mondja 5 is féltékeny, csak nem mondja, nem mutatja, én meg hangot adok neki, ha felmerül.
Volt, hogy a csaj, aki rászállt, kapott tőlem egy szép kis sms-t. A párom meg csak mosolygott.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Neked mit jelent a karácsony?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?