Mit érdemes termeszteni egy 700 négyzetméteres kertben? (tudásbázis)
Hát nem. :)
Kistányér(süteményes), rá 1 kocka 4-be hajtott és megvizezett vécépapír. Erre a magok, egy másik kistányérral letakarod, melegre teszed, és vársz. Ne ússzanak a magok, de ne is száradjon meg a papír. Én minden nap csepegtetek pár csepp vizet rá.
Még ne foglalkozzál vele, nekem ez az 1 szem csak próba. de már csírázik, rendben lesz.
Én február közepe után vetem a magokat. Szoktam csíráztatni vetés előtt, és ami csírázik, azt egyesével poharakba rakom. Most ki fogom próbálni a koktélokat kettesével, mert egy fórumtárs azt írta amott hogy ő így szokta mert szerinte így többet teremnek. Normálisan március első hetében kell a paradicsomot vetni, de én mindig variálok. :)
Nálam beindult a szezon!!!
Elkezdtem csíráztatni egy régi paradicsom magot, próba-szerencse. Ha csoda történik, el is fogom ültetni. :))
Syria!!!! Vissza jöttél?? 😀😀😀
Jajj de jó! Örülök Neked nagyon!!!
Én tudom minek mikor van az ideje, de van hogy nem bírok magammal és hamarabb vetem. Pl. itt bent a paradicsomot. :)
De nekem ott az index zöldséges és paradicsomos fóruma is, igyekszem az ottaniakkal tartani a lépést. :)
Viszket a tenyerem, nem bírok magammal!! Vetném a magokat, nézegetném mi hogy rügyezik a kertben.
Az ősszel vásárolt kivi töveket addig nézegettem a kamrában, míg az egyikről levágtam 2 db hajtásvéget és vízbe tettem hajtatni a szobában 28.-án. Ma látom ám, hogy zölden duzzadnak a rügyei. :)) Jobban örültem volna ha először gyökérkezdeményeket látok, de a remény hal meg utoljára. :))
Ti hogyan készültök a tavaszra? Tudom hogy most szunnyad az élet, de mégis! :)
Boldog új évet, és nagyon jó egészséget kívánok minden kedves fórumtársnak!
Szeretettel: Judit
Szerbusz Vizibusz néven vagyok ott!! 😀😀
Nem szóltam még egy témához sem,pedig évek óta ott vagyok,mert olyan idegen nekem.
Egyébként itt is [link] a világon mindenről szoktak beszélgetni. kapcsolódjál be, vessél fel egy témát. Bármit lehet.
Én ritkán szólok, csak ide-ide nézek a géphez, mással foglalkozok leginkább.