Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Nekem mondod vidékinek, hol a Határ út, meg a villamos? :DD
Na mindenesetre ha jól esik, menj. Én is szeretek sétálni(főleg ha van nálam egy húszezres) :)
Mi a franc van? :S Ki bánt?
Jaa bakker, aki ennyire ráér, foglalkozzon azzal amivel egyidős. :)
A Határ útig,ami amúgy a villamos végállomása.Ezt így szép egyenesen.Odafele sietősebben,visszafele csak erős séta.Ez így együtt kb. egy-másfél óra.Jól esik :)
Te szegény!Én mindenesetre alátámasztom,amit mondasz! :)
Nálam más miatt van cseszegetés,de unom.Olyan jó,hogy mindenki így ráér más dolgaival foglalkozni!
Az nagyon jó. ;)
Hová gyalogolsz egész nap? :O
Szard le. Valaki keveri a lekvárt nálam is, már kettő privát visszajutott hozzám, amihez nincs közöm, hisz mondtam, nem beszélek senkinek semmiről, és senkiről, sem klubban, sem privátban. Főleg nem azokról a személyekről akikről szó volt állítólag. Bárki megmondhatja nem privizek senkiről. Innen is üzenem neki, hogy nyasgem aranyom! ;)
Áh :) Figyu,72kg-ról már lementem 67kg-ra pikk-pakk.Nem is vagyok éhes,gyalogolok egész nap,facán elvagyok :)
Tudom,ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal,de egyre több támadás ér,amit már unok.Nem akarok senkivel vitázni.
Mostanában újra falom a könyveket,alig vagyok itt :)
Na, a joghurtnál kicsit többet is ehetnél. Nem hízol ám meg. Este bezabáltam angolszalonnából. Most ehetek amennyit akarok, úgyis lemozgom. ;)
Megjött az étvágyam is, úgyhogy frankó.
Aha, és te is egyedül mi a fenét kezdesz magaddal? Áhh jó ha van kihez szólni, maradj!
Egyedül vagyok már egy órája,de közben zuhany,hajmosás és egy joghurt volt a program.De siettem nagyon :)
Megvagyok.Tegnap este óta újra picit magam alatt,gondolkodtam is,hogy a hoxa-függőségemet feladom és egy időre eltünök.
Na, csakhogy megjöttél, már idefagytam az asztalhoz. :))
Köszi, sose jobban. ;)
Na és te?
Én nem tudom Éndzsym, fogalmam sincs nálunk hogyan megy ez majd. Mi a németekhez igazodunk. Ha náluk ünnep van, mi sem dolgozunk, meg a miénken sem. :D
Nálunk lesz meló szombaton. Na nem nekem, én szabad leszek. :)
hű az annyát ez nagyon jó..
köszönöm szépen Évike!
itt agyaltam,hogy mikor dógoznak a népek..most már tudom.
na..pont most nincs egyikőtök se itten..((
ilyen az én szerencsém..megyek akkor robotba zsellérkedni.)
sziasztok.))
csajok..akinek rendesen munkahelye van..mikor dolgozzátok le a 22.-t meg a november 2.-át?
a jövő szombaton vagy már most is munkanap lesz szombaton?valaki mondja már meg ,mert feltétlen szükségem volna rá..
Értettem:)
Jó éjszakát:)))))
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?