Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Igen,azt mondom:)
A fiam 17 éves,a lányom 19,már nemigen lehet őket ölelgetni:)
Ahhoz képest hogy a fiam 3 éves koráig szopizott,ez most furi.)
Van előnye is a zuhanykabinnak.De én nem bírnám hosszú távon.Imádok sokáig ázni,lazulni :)
Most kb. délig ráérek,aztán indulok csak,nehogy már előtte ne töltsem fel magam egy kis meleggel :)
Mennyibe?
Á,sokkal több az:)
Nekünk is. Ebben a házban van először kabin. :(
Tudod, öreganyám miatt lett, mert a kádból nem lehetett kiszedni. Egyszer beleragadt, és csúszkált, a nővéremmel megértük kimenekíteni. :)
Nekünk szerencsére mindig kádunk volt.Nem is szeretek zuhanyozni.Leginkább csak reggel szoktam,gyorsba.Este mindig inkább fürdés.
Már folyik a vizem :)
Közben meg szekrényt pakolok.Helyet cserélnek a nyári és a tél göncök :(((
Most irigyellek. Nem is tudom mikor ültem utoljára kádban. A fele királyságomat odaadnám érte. :)
Én is megfagytam. :S
Én is azon gondolkodom,hogy beülök a kádba és ejtőzöm egy keveset,mert két pulcsi és a hátamon a pokróc kevés,úgy fázom :(
A kezem jéghideg :D Mintha már mínuszok lennének bakker.
Hát te tudod. Skorpió vagyok, én nem szoktam hagyni a dolgokat, még élvezem is. ;)
jaaajjjj ne is mondd, 10 kor eltűnök innen, beülök a tálcába vagy valami, átfagytam. :S
Köszi,de hagyd :) Én is tojok rá,ez jobban bosszantja :D
Reggel 7-kor a kinti hőmérőn 6 fok volt.Bakker még csak okt. közepe van???Mi lesz velem később???
Szólj nekem, tönkreteszem seperc alatt! Egy igazi gyökér vagyok, ha az érdekem úgy szolgálja. ;)
A kabátot én is ma felkapom, este majdnem megfagytunk. brrr....:S
Hát ja,bocs,közben rájöttem,hogy sokat nem utaztál ezzel a villamossal :D Bocs,korán van és fázom,ilyenkor nem fog az agyam :)
Ma is megyek,de ma többet,mert Beni sulijához megyek elé,az plusz 10 perc :) Csak én már rohadtul fázom,szóval nagykabát a minimum sajnos :(
Igazából tojnék rá,de mindig akkor talál meg vki,amikor amúgy is mélyen vagyok.De most van egyéb gondom is,csak cseszi a csőröm az emberi bunkóság.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?