Mióta terhes vagyok néha rámtőr, hogy jó lesz-e ha megszületik a kicsi... (beszélgetés)
Szia!
Ne aggódj, ez a pánik szinte minden első babával terhes kismamára rátör! Aztán, ahogy telik az idő és közeledsz a szüléshez, egyre jobban úgy érzed: kész vagy az anyaságra.
Nem fogsz pánikolni ha a baba a kezedben lesz, ez a mostani érzés el fog múlni!
:) én végig paráztam a terhességet...
Először hogy jajj baj lesz a babával... utána jött az éhen fogunk halni ha nem dolgozom szindróma...
Nem haltunk éhen.. :)))
Bár minden megváltozott, és nem minden előnyére. DE akárhogyis van, boldogabbak vagyunk mint előtte :)
Boldog leszek e amikor a karomba fogom, ő boldog lesz e hogy én vgyok az anyukája, szeret-e majd, jó anya leszek e, meg leszek elégedve az életemmel... stb.
Mióta terhes vagyíok ilyen hülyeségek törnek rám néha, és előtte sose volt ilyen.
Miért van ez????
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Kisbabám megszületése óta (több mint két éve) képtelen vagyok visszanyerni a régi alakomat!
- Harmadik gyermekemet várom, a fiammal most gyesen vagyok, ha megszületik a harmadik baba, akkor két gyest kapok egyszerre a két kicsi után?
- Ha az anya terhes, és táppénzen van, az apa dolgozik és kap gyest is, ha megszületik a baba, le kell mondani a gyest?