Minek ez nekem? (beszélgetés)
ebben benne van minden kérdésedre a válasz: nagyon vágysz rá! Akkor meg? nyugi, mindenben elbizonytalanodik néha az ember. de ha ezt biztosan érzed, akkor ne hagyj fel vele. és ez egyáltalán nem elvesztegetett idő!!! és a gyerekek is örülnek majd később, hogy milyen okos anyujuk van, majd meglátod! :)
KITARTÁS!!!!! Ügyes vagy nagyon!!!
Irigyellek a szorgalmadért! Nálam meg pont fordított a helyzet.
Tanulnom kellene, de lusta vagyok, egész nap a gyerekkel játszok, főzök és takarítok, és ha van egy kis idő az interneten lógok.
Én meg azért szenvedek, hogy nem haladok a tanulmányaimmal és állandóan halogatom a vizsgám pedig már csak 1 lenne belőle.
Örülj neki, hogy könnyen és jól megy! Egy nyelvviszsga mindig mindenhol előnyt jelent!
Valószínűleg azért, mert bár ez egy választott tevékenység, mégsem TE vagy.
Valami olyasmivel kellene foglalkoznod, ami örömet is okoz. szerintem...
Két kisfiam van (3 év és 10 hónap.)Tanulok angolul, otthon tanár nélkül, minden nap január óta. Jól megy, nagyon is. Akkor tanulok amikor a gyerekek alszanak, illetve amikor a futópadon futok.
Állandóan a következő gondolatok gyötörnek:
-minek ez nekem?
- túl öreg vagyok már én ehhez (33)
- sajnálom a ráfordított rengeteg időt
- bánt az is, hogy ha 1ooo évig tanulom, akkor sem fogok úgy tudni mint pl. egy angol szakos
- miért nem a gyerekeimre fordítom ezt az időt (pedig alszanak...
Tudom ha nem ezt csinálnám akkor értelmetlen dolgora pl. tévézésre fordítanám az időt, de akkor mégis miért jár az agyam folyton ezen?
További ajánlott fórumok:
- Ha különböző érzékenységekkel éled a napjaid segíts Nekem! Amikor bemész egy étterembe minek örülnél az étlapon?
- Elromlott a porszívóm. Tudnátok ajánlani nekem olyan fajtákat aminek van alkatrész utánpótlása?
- Tudnátok nekem segíteni? Olyan élelmiszereket keresek, aminek magas a zsírtartalma, viszont a szénhidrát- és fehérjetartalma elenyésző!
- Ha olyan robogót veszek, aminek nem volt az utóbbi 5 évben fizetve a biztosítása, akkor ezt nekem, új tulajnak kell kifizetni?
- Tudtok nekem olyan sport babakocsit ajánlani, aminek az ülése átfordítható a szülő felé?
- Tud valaki nekem ajánlani olyan sport vagy 2 funkciós babakocsit, aminek van kicsúszásgátló pántja a lábrésznél?