Mindmegettük (beszélgetés)
lehet hormonális, vagy vitaminhiány. Nekem sokat javult az étvágyam (vagyis romlott:-)), amióta vitaminokat szedek.
Meg persze amióta kiderítették, hogy magas a prolaktinom, tehát kvázi álterhes vagyok és ettől kívánós is(bár az nekem se világos, hogy miért estére)...kaptam gyógyszert azóta jobb...
Ja, és érdemes többször enni a nap folyamán, mert ha egész nap koplal az ember, akkor naná, hogy estére kifingik...
Előre bocs mindenkitől ha olyat írok ami már volt, nem fogok visszaolvasni ha nem muszáj...
Te!!! Én azt írtam, hogy sok idióta és nem azt, hogy mindenki idióta!
Nagyon jól tudod, kikre gondolok...
Nagyon jól teszed, ha maradsz, egyrészt, mert mint említettem, nagyon jó a társaság, másrészt jót tesz nekünk egy kis pörgetés, harmadszor meg már van igazi eü dolgozónk is és hátha tud segíteni!
Bár a szteroid egy nagyon szemét dolog!
Volt egy kolleganőm (csontsovány), aki az ízületei miatt kapott, pár hét alatt, mint a lufi, olyan lett. De mikor abbahagyta, visszafogyott...
Hátha...
Jó-jó, csak úgy hangzott, mintha mindenki idióta lenne ott...és hát, én mondjuk az is vagyok, de mások nevében kikérem:-)
Mindmegettén nem voltam, fogyni azt szeretnék, de éppen pukkadok.
Jelenleg vérig vagyok sértve a szteroid miatt és nem vagyok hajlandó azért szenvedni, mert egy k*csög orvos félrekezelt...csak fura módon ettől még nem fogyok le...nem is értem...;-)
Maradok, már be is tettem a kedvencekbe...:-)
Hát már nehogy azt mondd, hogy nincs sok idióta ott? És a szavazások?
Szerintem ott kb van 5-6 értelmes ember. Neveket nem fogok említeni! ;-)
Egyébként meg örülök, hogy idetaláltál, ez a fórum, illetve a lányok együtt jöttünk át a Mindmegetté-ről. És szerintem nagyon együtt van a társaság.
Maradj velünk. Ha nem is fogyunk, de legalább jókat dumálunk.
Szeszike, kislányom (!)
Tudom, hogy még nem vagy itthon, de mielőtt elfelejteném, megírom, hogy nagyon jó a szilikonos muffinbetét. Én a Praktikerben vettem, 6 db volt 800.-Ft körül. Más üzletben kiröhögtek, hogy ha van, azonnal elviszik! Egyébként a Vasedény-ben 4 db 700.-Ft, de ott sem kapható.
Szóval nagyon jó. Én betettem a muffintepsibe és amikor kiemeltem, kicsúszott belőle a muffin.
Pusszantalak benneteket.
nahát, nahát.....
mizu szép kislányok?
Bocsi,
megvan!!
Sziasztok!
Na most ven egy kis időm, Fanni már alszik, a hörik is, szóval nyugi van.
Nem igazán történik ám semmi velünk mostanában, ezért nem is jöttem eddig.
Ma egész nap csak kint voltunk, fűnyírás, meg ilyen szép dolgok, csiga gyüjtögetés Fannivl, ez most az új dilije sajnos.
A héten nem ment le gy kiló sem, de a múlt héten meg kettő, szóval most nem nyafizok.
csajok amit irtam uj emil cimet, már abba sem tudok belépni, mos nem tudom mi a jó fene van:(
marad a régi freemélesem, egy darabig.
én is szavaok pusika:)
Andika,
köszi, hogy szavaztál!
Sziasztok,
írtam ki egy szavazást, hogy Szeretnétek-e ha lenne az oldalon egy ikon hangulatjelekkel - szinesíteni a beírásokat? Vagy valami hasonló. Léci, szavazzatok. Köszi. Persze igennel.
Helló Csajok!
Csak be- és elköszönök...most van egy kis időm.
Besűrűsödött a program: ma este bográcsolásra vagyunk hivatalosak, holnap egész napos kerti-party (már ha el nem mossa az eső), vasárnap pedig irány a Balaton!
Ha valami csoda folytán lenne lent wifi, akkor benézek majd, de nem igérem. Hivatalosan a házban nincs internet. Laptopot viszont viszünk a gyerekenek, hátha dvd-t néznének a rossz időben. Bár szerintem így, hogy két család lesz együtt, a társasjáték, a kártya és a kirándulás lesz az "esős program". No de hátha jó időnk lesz...nem igaz?
Vigyázzatok magatokra!
Puszi Mindenkinek!
Szeszi
Tagika:)
már irtam ancsinak, hogy sajnos nem birok menni, mivel akkor lesz az osztálytalálkozóm, nagyon sajnálom, és hiába próbálkoztam ugy összehozni, hogy mondjuk az elején nem lennék ott, de az is 5-kor kezdődik és a miénk is. pestről szobat délután vagy 2,5 óra hossza amire kiérnénk.
szóval nagyon sajnálom, de nem fogunk találkozni:((((
a fene egye, de egy körlevél alapján két embert kivéve mindenkinek a 16-a volt a jó időpont.
na de most rohannom kell, mert mindjárt annyi az annyi:)
puszi
na sziasztok,. gyorsan beugrottam köszönni, mert megfőztem krémsajtos tokányt, spagettivel, ha holnap megyünk rózsázni akkor nem lenne kaja.
mert a csajok szobaton alszanak jó sokáig, tőlük üresen maradhatna a hasunk, lehet, ogy nem is ártana:D:D:D
jó reggelt, szép napot
iszom a teát, tegnap 4-szer voltam tőle, de nem hasmars jelleggel
majd jövök, de dolog ezerrel
igen, a konténerest ültetheted, csak arra gondoltam, hogy a silányabbak maradtak meg, és még a friss, őszi szezonra még nem jött meg.
nekünk is volt tengerimalacunk és az is megette a gyerekeit.
nekem is a sziklakertben vannak a virágüzletből megmaradt cserepes rózsák.
Ancsikánk teljes lázban forog az esküvője miatt, majd beszámolok róla. Danya te is?
Köszi az infót Szeszi!
Amúgy a hörimama nagyon ügyes, már este cinált is nekik a házba vattából kis fészek szerű valamit, elrendezgette őket benn, ha meg kiesnek viszi visza őket, szóval azt hiszem tud gondoskodni róluk.Itt nincs állatkereskedés, ezt is Pesten vettük, oda meg nem éri meg visszavinni őket.Ahol meg már kérdeztem, ott nem vesznek be hörit még ingyen sem.Na majd lesz velük valami.
Nem tudom, mi van ma velem...
idelyén=idején
Az elütésekért elnézést!
A legnagyobb hibámat korrigálom:
Fanni (remélem nincs harag)