Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide! (beszélgetés)
nekem a múltkor a dokim adott 1 telefonszámot, hogy ott kérdezzem meg, de elfelejtettem... beírom ide neked, hogy rá tudj kérdezni: 458-45-92
légyszi ha megtudsz vmit itt is oszd meg:)
AZ EDA-val semmi, de semmi baj nem lesz, ne aggódj :)
Ha időben mész be és kérsz, akkor adni fognak és a Jánosban nagyon jó anesztesek vannak :)
Szóval nyugi :) Bár tudom, ilyenkor ezt a legkönnyebb mondani :D
Szerintem megnézheted a papírokat és az aláírandó dokumentumokat. :)
Az én fiaim is a janosban születtek, császárral. Másodikra sansos volt a természetes szülés, a dokim nem látta akadályát. A vége megis császár lett, heg elégtelensége miatt.
A papírokat talán a dokid meg tudja mutatni, ez is orvos függő.
mondjuk én nem császárra készülök, hanem EDA-ra:DDD
szerinted elolvashatom előre a felvételkor aláírandó papírokat?
SZerintem a Jánosban sem zárkóznak el a vbac-tól, csak szerintem fontos tudni, milyen a méh-heg és a hasi heg állapota :)
De ezt nyilván a választott orvostól meg lehet érdeklődni :)
Én ápr. 10.-én megyek ismét, és megérdeklődök mindent ebben a témában, aztán referálok :)
olyan ritkán téved ide vki, pedig még jó lenne másokról is hallani, akiknek saját tapasztalata van a kórházról...
Szuromi dr-ról egy barátnőm azt mesélte, hogy természetesség párti, szereti a homeos bogyókat... szóval szerintem jó választás lehet.
Egyébként szerintem az én dokimmal is meg lehet beszélni, hogy ha 1 mód van rá, akkor ezt szeretnéd. (dr Molnár László) Ha meg nincs más választásod, kórházat kell váltani. (Szt Imrében biztos találsz rá partert-dr Kovács pl, vagy István kórház)
Szia!
Nem tudok sajnos ebben segíteni :(
A téma engem is érdekelne, mert augusztus elejére vagyok kiírva a második babámmal, az első császár lett...
Sziasztok!
Kisfiamat másfél éve szültem a Jánosban, sajnos sürgősségi császárral. Július végén ismét baba lesz, VBAC-ra készülök. Dr. Szuromi András az orvosom, az elsőnél sajnos külföldön volt a szüléskor, így az ügyeletsnél szültem, ezért ilyen téren nincsen tapasztalatom vele kapcsolatban. Tud valaki infóval szolgálni, hogy VBAc tekintetében mennyire jó választás? Illetve VBAc-ban tapasztalt szülésznőt ismertek ott? Köszönöm!
nem :)
mi rákészültünk, de nem kellett.
Szerintem már a szülőszobán átöltözhetsz :)
Én azonnal átöltöztem, mikor levittek a szobába, a Férjem segített :)
Nekem császár lett a befejezés, így nem tudom, hogy szülés után mi az, amit meg tudsz csinálni/megcsinálhatsz.
Vagy úgy kérdezed, hogy a beöntés és annak következménye, de szülés előtt zuhanyozhatsz-e? Mert én lezuhanyoztam utána :)
a beöntéssel nincs bajom, ha nem 2 l, a borotválást viszont kihagynám...
és akkor ha végeztél, ott a szülőszobán lezuhanyozhatsz és átöltözöl sajátba?
Ha megkérdezed.
Amúgy nem tájékoztatnak...
Engem az ügyeletes orvos haza akart küldeni, hogy ez nem beindult szülés. 5-kor értünk be, 6-ig ctg-ztek. Aztán felmentem a munkahelyemre, ami a kórház területén van és ott vajúdtam a kolleganőkkel :D
Fél 9-re jött be a doki, addigra 2ujjnyira nyitva voltam.
Hidd el, ott sem tisztább szerintem a fürdőszoba...
Én egy nagy szobában voltam, 5 ágyas volt, de 2 napig csak 2-en voltunk. Tök jó volt! :D