Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide! (beszélgetés)
Szuper hirek, köszi szèpen :* igazából mindenre választ kaptam :) az nem nagyon èrdekel, ha a csecsemös hülye, lerendezem pikk-pakk. :) de remèlem nem lesz rá szüksèg :)
Neked elsö baba? :)
Szia! A szülőszobák nagyon jók, fel vannak újítva! A fizetős szoba nem tudom mennyi, én a 3 ágyasba voltam, azt mondják a fizetős után ez a legjobb mert a szobához tartozik wc és zuhanyzó :) a baba végig veled lehet, a fürdetéshez és a vizithez kell leadni illetve éjszakára is be lehet adni ha szeretnéd és akkor reggel fél 6-6 óra körül lehet kihozni.
Látogatókat egész nap fogadhatsz, ha a szobatársaidat nem zavarja benn is lehetnek a szobába, illetve a folyosóra tudtok kimenni. A csecsemősök legtöbbje nagyon kedves, de ki lehet fogni olyat aki bal lábbal kelt fel, de a legtöbb segítőkész :)
Ha valamire még kiváncsi vagy, kérdezz nyugodtan még friss az élmény 3 hete jöttünk haza :)
Engem minden èrdekelne:)
A fizetos szoba mennyi? A nem fizetos nagyon ramaty? Mondjuk nekem full mindegy hol alszok 3 napig. Gyerek veled lehet? Vagy le lehet adni? Aki bem császáros volt tudna mondani vmit a szuloszobakrol? Állitolag nagyon jok. Köszi!
Szia!
2015.október 6-án a
"6. Hazamenetel, első napok otthon" lesz a téma a tanfolyamon.
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy a Szent János Kórházban jelenleg hol tarthat, melyik tematikánál a szülésfelkészítő tanfolyam? Nem szeretnék mind a hat előadáson részt venni, ezért nagy segítség lenne, ha valaki információt tudna nyújtani. (Sajnos,a kórházban nem voltak kooperatívak.)
Köszönöm!
Először fizetős szobára gondoltunk, de jelezte a dokim, hogy van hely a 3 ágyas zuhanyzósba, végül az lett. Tök jó volt a csajokkal, mindhármunknak 1. baba volt, jókat beszélgettünk, így elrepült az idő. Nem bántam meg. Igen, rokonok jöttek, de előtte csörögtek telón és mindig kimentünk a folyosóra. Inbkább csak az apák jöttek be, ha éppen alkalmas volt mindenkinek, de nem zavart abszolút. Meg tudtuk beszélni. Sőt, így még tudtam segíteni a császáros szobatársnak is, nem kellett a csecsemősöket hívogatni mindenért.
V.Anikó a dokim, maximálisan szuper volt minden. Most is ő lesz. A szülésznő is Anikó volt. Most 12-ére vagyok kiírva, de még 2 ismerősöm jön hasonló dátummal. :)
A zuhanyzó tiszta volt, úgy is tartottuk, wc-hez vittünk törlőkendőt, de nem volt vele gond (szobában volt). Szerintem csak a zuhanyzó nélküli sok fős szoba a gáz...vagyis a közös mosdó/zuhi, meg oda kijárni. :/
Itt tök jól le van írva minden :D Ami mégis kellene azt majd a látogatók viszik :) (Pl. étel mert az gyalázat... :/ )
Csecsemősök szerintem bunkók, egy-két kivételt, no de 3. babával ez már leperegne rólad, első gyerekeseket szerintem megviseli/megviselheti. Igaz ezzel kapcsolatban csak 2012-es adatom van, októberben én csak a koraszülött osztályos voltam, ott tündériek a csecsemősök.
A nővérek, nos egy van vagy kettő, de ők szülésznők, szerintem ők is aranyosak.
Köszi az infokat igazából még nem döntöttem ,mert kötelező 12.heti uh a Jánosba lett volna ahol 1 órát vártam pedig időpontra mentem ,majd közölte a doki hogy ja magának volt kombinált tesztje akkor ezt nem csinálom meg mert minek.Ez nem volt éppen jó kezdet .Egy ágyas szobát nem tudom akarok-e ez a 3.babám és minden 10 napig voltam bent sárgaság miatt ,10 napra sajnálnék egy csomo pénzt,meg unatkoznék is viszont más látogatóira nem vágyom ,nem tudom mi a jó megoldás .
A személyzet milyen?
Tisztaság, nem a legtökéletesebb, de nem vészes! Lehetne rosszabb!!
Ha egy ágyasba leszel, akkor van saját wc fürdővel. Ha nem egyágyas, akkor közös zuhanyzó, wc. Oda érdemes vinni wc ülőke takarót, törlőkendőt.
Egy ágyasba, ami fizetős egyedül vagy, oda csak a te látogatóid mennek be.
A több ágyasba másé is, de 19-kor minden látogatónak el kell hagynia a kórtermeket, sőt az épületet is, biztonsági őrrel megy körbe a nővér. Odafigyelnek arra is, hogy hasonló embereket tegyenek be egy szobába, azaz kisebbség vagy a még nem szült nők közé nem tesznek szült nőket (azaz akik fekvésre vannak ítélve oda nagyon maximum koraszült nőket tesznek be).
Erre gondoltam. Ahol az elsőt szültem ott megvártam az orvosi vizsgálatot és a fürdés is úgy volt, hogy odatoltad és sorba álltál vele, majd azt az egy babàt és anyukát emgedték be akit éppen fürdettek.
De nem is ez a baj, csak nagyon félek hogy beleőntik a cukros vizet annak ellenére, hogy nem akarom. Tudtam szoptatni az elôzőt is, remélem most sem lesz gond, de azért egy pár napig csak nagyon kevés volt a tej. Ha lemérik a babát esetleg kevés a teljesítmény....
Nem tudom,mennyire aktuális , de én is a Jánosban fogok szülni, és ahogy keresgéltem a neten találtam egy jó kis blogot, ahol elág jól le van írva minden témakörönként, bemásolom ide:
Mire gondolsz az elvivés alatt?
Reggel be kell adni vizitre, és este fürdésre, ezen kívül végig veled lehet:-)