Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni
Nagyon nem hagy téged nyugodni a szomszéd kerítése. Mi bajod van vele?
A "palánkon" meg gondolom, van kapu, ott át lehet adni bármit, amit akarsz.
„Az emberek nem a semmiért sietnek. Vannak kötelezettségek és azokat illendő teljesíteni.”
Valóban nem a semmiért sietnek. A puszta létfenntartásért KELL, s nem pedig illendő a kötelezettségeket teljesíteni.
„Nem értem miért kellene barátokat az szerint szerezni hogy ki lakik mellettem.” Ilyet nem írtam, valamit félreértettél; bizonyára rosszul fogalmaztam. :)
Meg kell felelni...?
Próbálj minél nagyobb arányban önmagadnak megfelelni, mint külső, legtöbbször vélt elvárásoknak.
Iszogatasra suritesre halaszlere ott vannak a barátok.
Az emberek nem a semmiért sietnek. Vannak kötelezettségek és azokat illendő teljesíteni. A gyereknek enni kell a számlákat fizetni a munkát elvégezni.
Nem értem miért kellene barátokat az szerint szerezni hogy ki lakik mellettem. Minden szomszéddal jóban vagyok. Van akinek öntözom a kertjét behordom a postajat mig nyaral.
Érdeklődni hogy van a család de ennyi.
Család barátok rájuk legyen idő.
Köszönöm; a meglátásaid nagyban egyeznek az enyémekkel. :)
Igazán üdítő építő szándékú hozzászólást olvasni. :)
Ha nem bírnám, nem vállalnám. :D
Nem nyafogok, véleményt írok, s egyáltalán nem érzem egyedül magam. Sőt! Ami számodra nem tényszerű és érdektelen, az másoknak, a környezetemben élőknek, az ismerőseimnek, szomszédjaimnak az, ezért is ragadott meg a téma.
Honnan veszed, hogy a kerítés témát törlés után tettem vissza? NEEEEM!!! A legvégén, a publikálás előtt írtam bele balga módon, amit már húszezerszer megbántam, mert a cikk fő mondanivalóját félredobva ezen lovagoltok. Nem baj, már tudom a következő lépést. :D :D :D
Nem mosakszom; s te nem vagy mindenki, csupán egy megrögzött kötekedő. :D
Amúgy nem kötelező a cikkeimet, hozzászólásaimat olvasnod, reagálniuk rá. Netán kényszered van? :D
Szerintem meg szörnyen általánosítasz és közhelyes vagy. És úgy birkázod le az embereket, hogy fogalmad sincs róla, kik ők, milyen az életük, milyen gondolataik vannak.
Igazad van, a lényeg, hogy ki és mit lát. Azaz azt látod, ami te vagy belül. A saját szűrődön keresztül nézed-látod a körülötted lévőket.
Pedig ha kicsit másként néznél, látnál andalgókat, látnál fájdalmaktól gyötört időset vánszorogni, fiatalokat csókolózva, kézenfogva menni, fiatal nőt kisgyerekével büszkén hazasétálni, másikat meg a gyerekét idegesen rángatni, nőt mosollyal az arcán sietni, talán a családjához, talán a barátjához megy, talán valakinek ajándékot visz, és azért örül már előre. Láthatsz idegesen, dühösen rohanót is, meg tétova túristát.
Szóval az emberek általánosságban igen-igen sokfélék:-) Csak legyen szemed észrevenni :-)
Ha valakivel nem akarok szóbaállni, akkor mindig rohanok:-)
Akivel meg szóba akarok állni, azzal beszélgetek.
Lehet, hogy nem véletlen, ha valaki úgy látja, hogy mindig mindenki rohan körülötte? :-)
Vállalod a kritikát, csak nem bírod.
A pláne arra vonatkozik, hogy semmiféle tényszerű, érdekes dolgot nem írtál, csupán nyafogsz amiatt, mert egyre inkább egyedül érzed magad.
Persze, taglalhatod még itt, hogy nem a kerítésről van szó, pedig hát arról IS szó van. Meg tudod fogalmazni, hogy miért tetted mégis bele a "cikkbe", ha már egyszer kitörölted? Azért mert annyira piszkálta a csőrödet, hogy nem bírtad ki.
Nyugodtan mosakodhatsz, mindenki számára egyértelmű, hogy mi van.
Nem ez az első cikk, amit írtam; mindegyiknél engedtem a hozzászólást, vállalva ezzel a kritikát.
Nem ez az első fórum, ahol belém kötsz. Tudod, van építő kritika/hozzászólás és van rosszindulatú.
„Pláne” milyen ez a cikk? Meg tudod fogalmazni elvonatkoztatva az irántam táplált ellenszenvtől?
Nem rossz!
Szerintem tök jól csinálod:)
Inkább örülne, hogy rend van a lábszomszédjánál! Szóval a lányodnak kukkolós szomszédja van? :D :D :D
Nem tetszik, hogy átlát? Vagy őt zavarja hogy látják? Húzzon 2 méteres falat!
(A francba! Hova süllyedtem? :D)
Vagy csak senki nem kíváncsi a másikra és mire hazaérnek a munkából örülnek, hogy maguk vannak. Nem akarnak átlátni, nem akarnak tudni a másikról és azt sem akarják, hogy hozzájuk átlássanak és tudjanak róla.
Az emberek nagy része leterhelt, frusztrált és elege van a világból:) Egyedül akar lenni.
A lányom a kert egyik oldalán kigazolt, kiszedte a bokrokat, sövényeket, kitisztázta a kerítés oldalát. Tehát megszüntette a dzsumbujt. Erre a szomszéd megjegyezte, hogy átlát a kertjükön át a kapuikig:) Persze ezt rosszallóan értette.
Megjegyzem, mindkettőnek a kertvége.