Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni fórum

Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Mindenki mindig rohan, nincs megállás, meg kell felelni

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
307. globus (válaszként erre: 305. - syria)
ma 19:41
Fúúú, de élveznék egy ilyen cseresznyefát, be tudnék főzni 100 üveggel. Annyi még sosem volt, hogy kitartott volna télre, fiúk kettesével bontják.
306. Lonna4 (válaszként erre: 304. - syria)
ma 19:40
Anamus- nak szólt a hsz.
305. syria
ma 19:37

Ennyit a palánkról. :D

[link]

304. syria (válaszként erre: 302. - Lonna4)
tegnap 14:59

„Az emberek nem a semmiért sietnek. Vannak kötelezettségek és azokat illendő teljesíteni.”

Valóban nem a semmiért sietnek. A puszta létfenntartásért KELL, s nem pedig illendő a kötelezettségeket teljesíteni.


„Nem értem miért kellene barátokat az szerint szerezni hogy ki lakik mellettem.” Ilyet nem írtam, valamit félreértettél; bizonyára rosszul fogalmaztam. :)

máj. 18. 20:29

Meg kell felelni...?


Próbálj minél nagyobb arányban önmagadnak megfelelni, mint külső, legtöbbször vélt elvárásoknak.

302. Lonna4 (válaszként erre: 297. - amanus)
máj. 18. 16:45

Iszogatasra suritesre halaszlere ott vannak a barátok.

Az emberek nem a semmiért sietnek. Vannak kötelezettségek és azokat illendő teljesíteni. A gyereknek enni kell a számlákat fizetni a munkát elvégezni.

Nem értem miért kellene barátokat az szerint szerezni hogy ki lakik mellettem. Minden szomszéddal jóban vagyok. Van akinek öntözom a kertjét behordom a postajat mig nyaral.

Érdeklődni hogy van a család de ennyi.

Család barátok rájuk legyen idő.

301. syria (válaszként erre: 297. - amanus)
máj. 17. 08:45

Köszönöm; a meglátásaid nagyban egyeznek az enyémekkel. :)


Igazán üdítő építő szándékú hozzászólást olvasni. :)

300. syria (válaszként erre: 294. - lapbarna)
máj. 16. 16:28

Ha nem bírnám, nem vállalnám. :D

Nem nyafogok, véleményt írok, s egyáltalán nem érzem egyedül magam. Sőt! Ami számodra nem tényszerű és érdektelen, az másoknak, a környezetemben élőknek, az ismerőseimnek, szomszédjaimnak az, ezért is ragadott meg a téma.

Honnan veszed, hogy a kerítés témát törlés után tettem vissza? NEEEEM!!! A legvégén, a publikálás előtt írtam bele balga módon, amit már húszezerszer megbántam, mert a cikk fő mondanivalóját félredobva ezen lovagoltok. Nem baj, már tudom a következő lépést. :D :D :D


Nem mosakszom; s te nem vagy mindenki, csupán egy megrögzött kötekedő. :D

Amúgy nem kötelező a cikkeimet, hozzászólásaimat olvasnod, reagálniuk rá. Netán kényszered van? :D

299. amanus (válaszként erre: 298. - Böce)
máj. 16. 06:36
Jó reggelt. Nem vagyok olyan amilyennek leírtál, csak a hozzászólásom kívül esik a morális komfortzónán, de örülök, hogy hangot adtál a véleményednek.
298. Böce (válaszként erre: 297. - amanus)
máj. 15. 21:25

Szerintem meg szörnyen általánosítasz és közhelyes vagy. És úgy birkázod le az embereket, hogy fogalmad sincs róla, kik ők, milyen az életük, milyen gondolataik vannak.

Igazad van, a lényeg, hogy ki és mit lát. Azaz azt látod, ami te vagy belül. A saját szűrődön keresztül nézed-látod a körülötted lévőket.


Pedig ha kicsit másként néznél, látnál andalgókat, látnál fájdalmaktól gyötört időset vánszorogni, fiatalokat csókolózva, kézenfogva menni, fiatal nőt kisgyerekével büszkén hazasétálni, másikat meg a gyerekét idegesen rángatni, nőt mosollyal az arcán sietni, talán a családjához, talán a barátjához megy, talán valakinek ajándékot visz, és azért örül már előre. Láthatsz idegesen, dühösen rohanót is, meg tétova túristát.


Szóval az emberek általánosságban igen-igen sokfélék:-) Csak legyen szemed észrevenni :-)

297. amanus
máj. 15. 14:40
Nekem a cikk tetszik, az emberek általánosságban olyanok, mint a cikkben, zombi módjára birkaként boldogtalanul élnek, sietnek, rohannak a semmiért. Egy részük elzárkózik, mások közömbösek és egyéb jellemek, ki és mit lát, kinek mi az ami szimpatikus és nem. Ha odáig jut egy szituáció, mindenen átsüt az irigység, a rosszindulat. Ha nem beszélünk valamiről akkor az nincs, ez az elv, ami érvényesül. Ez van sokszor családon belül is. Itt a hoxán sem másabb a helyzet, pedig lehetne, lehetne véleményt formálni személyeskedés nélkül is. Mégis vannak akik mindenbe belekötnek, ezek talán megkeseredett emberek lehetnek, akiknél az ő problémáik a világ gondjai, kivetítik mindazokra akik egy picit is, de ellentétesen gondolkodnak. Ha sokan különbnek érzik magukat a másiknál, segíthetnének a boldogtalanoknak, hogy megértsék a világot ami körülveszi őket. Nem az lenne a lényeg, hogy egymással kijöjjünk? vagy inkább az, hogy ha lenyomjuk a másikat, felemelkedünk, még ha relatív is? Engem nem sokat érdekel ki és mekkora kerítést épít, vágja-e a sövényt, pakol-e vagy kupit csinál, csak az, hogy picit is, de tudok-e vele kommunikálni. Hívjuk meg a szomszédokat egy délutáni iszogatásra vagy süteményezésre vagy mittudomén és beszélgessünk őszintén, még bármi is lehet. :)
296. Pömplöm (válaszként erre: 287. - syria)
máj. 15. 13:45
Ezen fölösleges röhögni. Nem hiszem el, hogy van ember, akinek magyarázni kell azt, hogy nincs joga a másik ember életét bámulni.
295. Böce
máj. 15. 09:58

Ha valakivel nem akarok szóbaállni, akkor mindig rohanok:-)


Akivel meg szóba akarok állni, azzal beszélgetek.


Lehet, hogy nem véletlen, ha valaki úgy látja, hogy mindig mindenki rohan körülötte? :-)

máj. 15. 07:19

Vállalod a kritikát, csak nem bírod.

A pláne arra vonatkozik, hogy semmiféle tényszerű, érdekes dolgot nem írtál, csupán nyafogsz amiatt, mert egyre inkább egyedül érzed magad.

Persze, taglalhatod még itt, hogy nem a kerítésről van szó, pedig hát arról IS szó van. Meg tudod fogalmazni, hogy miért tetted mégis bele a "cikkbe", ha már egyszer kitörölted? Azért mert annyira piszkálta a csőrödet, hogy nem bírtad ki.

Nyugodtan mosakodhatsz, mindenki számára egyértelmű, hogy mi van.

293. michelle.r (válaszként erre: 284. - demediná)
máj. 14. 21:14
Nem kell ahhoz frusztráltnak lenni, hogy a te házad a te várad legyen. Kell az intimitás, az, hogy ne lássanak be, nyugodtan meg tudjak inni egy pohár bort a teraszon, akár egy bugyiban, pólóban, vagy ha a kölykök meztelenül akarnak a medencében ugrálni, ne lássa őket senki. Az senkit sem zavar, ha a hálószoba ablak függönyei be vannak húzva, nem értem, miért érthetetlen, hogy kicsit tágabb teret szeretnénk elhatárolni a külvilágtól ;)
292. syria (válaszként erre: 279. - lapbarna)
máj. 14. 20:56

Nem ez az első cikk, amit írtam; mindegyiknél engedtem a hozzászólást, vállalva ezzel a kritikát.

Nem ez az első fórum, ahol belém kötsz. Tudod, van építő kritika/hozzászólás és van rosszindulatú.


„Pláne” milyen ez a cikk? Meg tudod fogalmazni elvonatkoztatva az irántam táplált ellenszenvtől?

291. demediná (válaszként erre: 289. - tumbo)
máj. 13. 16:24

Nem rossz!

Szerintem tök jól csinálod:)

290. lapbarna (válaszként erre: 289. - tumbo)
máj. 13. 16:14
Csak idézte a cikk szerzőjét.
289. tumbo (válaszként erre: 276. - mignon11)
máj. 13. 14:02
miért rossz az,hogy ha azt akarom,hogy senki se lásson be.nem mintha isten tudja,mit csinálnék.a szomszéd szólt,hogy eltörött a cserép,a másik almát ad,én palántát,de közelebbi viszonyt nem akarok.
288. tumbo (válaszként erre: 283. - PöttyösPanka)
máj. 13. 13:55
a szomszéd falu legrégebbik részén /ott lakott a nagyanyám testvére/minden háznál kb.kétméteres deszkapalánk volt.mivel a mi falunk viszonylag új település,a háború előtt a cselédek cselédházakban laktak,ott gondolom a szegény szegénytől nem lopott, nem is volt mit.a gyártelepen ugyan volt drótkerítés.
287. syria (válaszként erre: 282. - demediná)
máj. 13. 13:54

Inkább örülne, hogy rend van a lábszomszédjánál! Szóval a lányodnak kukkolós szomszédja van? :D :D :D

Nem tetszik, hogy átlát? Vagy őt zavarja hogy látják? Húzzon 2 méteres falat!

(A francba! Hova süllyedtem? :D)

286. syria (válaszként erre: 281. - demediná)
máj. 13. 13:48
Köszönöm. :) Azon kevesekhez tartozol, akik megértették a lényeget.
285. globus (válaszként erre: 280. - tumbo)
máj. 13. 13:26
Ma már a lopás, betörés miatt is zárkóznak az emberek. Néhol olyan kerítést látni, akár egy erődítmény. Sőt, dupla kapu. Elöl kinyitja, bejár a kocsival két kapu közé, utána nyitja ki a belsőt.
284. demediná (válaszként erre: 283. - PöttyösPanka)
máj. 13. 13:24

Vagy csak senki nem kíváncsi a másikra és mire hazaérnek a munkából örülnek, hogy maguk vannak. Nem akarnak átlátni, nem akarnak tudni a másikról és azt sem akarják, hogy hozzájuk átlássanak és tudjanak róla.

Az emberek nagy része leterhelt, frusztrált és elege van a világból:) Egyedül akar lenni.

283. PöttyösPanka (válaszként erre: 280. - tumbo)
máj. 13. 13:18
Békés megyében vanak olyan települések, ahol minden telek 180-200 magas, tömör beton kerítéssel van körülvéve. Pedig nem most épült be a környék. Gondolom ott sem nagyon kíváncsiak egymásra a szomszédok. Vagy csak sok a lopás.
282. demediná (válaszként erre: 280. - tumbo)
máj. 13. 13:07

A lányom a kert egyik oldalán kigazolt, kiszedte a bokrokat, sövényeket, kitisztázta a kerítés oldalát. Tehát megszüntette a dzsumbujt. Erre a szomszéd megjegyezte, hogy átlát a kertjükön át a kapuikig:) Persze ezt rosszallóan értette.


Megjegyzem, mindkettőnek a kertvége.

281. demediná (válaszként erre: 276. - mignon11)
máj. 13. 13:04
"...próbálja cipelni az értelmetlenül rápakolt terheket. " - és egyre többen vannak ezzel így. Néha úgy érzem, hogy kizsigerelik az embereket. Csinálni kell, menni kell. Bizony aki dolgozik, családja van annak vajnyi kevés ideje, kedve, energiája van a szomszédokra is. Örül ha a családját a barátokat, rokonokat és saját magát befutja.
280. tumbo (válaszként erre: 276. - mignon11)
máj. 13. 12:05
régen is ilyen nagy palánkok voltak némelyik faluban .akkor senkit nem zavart?
máj. 13. 11:22
Aki nem bírja a kritikát, ne írjon cikket. Pláne ilyet.
278. syria
máj. 13. 09:44
A többség nem érti a lényeget, melyet példákon keresztül próbáltam megvilágítani, ami ezek szerint rosszul sikerült. Csupán azt értem el, hogy egyesek kiforgatják a szavaimat; a témához nem illő rosszindulatú megjegyzéseket tesznek. Ha ez bárkinek örömet okoz, akkor csak így tovább! :D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook