Mindenki megtalálja az igazit? (beszélgetés)
Én sem hinném,hogy a nem szerencsésen sikerült kapcsolatban feltétlen hibást kell keresni,egyszerűen csak később derül ki,hogy nem egyeznek a nézetek!
Úgy kell el fogadni!
Persze vannak kivételek ez alól is,van mikor van hibás....
Köszönöm!Egyenlőre kellőképp el "gyászolom" a régit,ezt mindenképp fontosnak tartom!
Aztán majd jól érzem magam,mivel szórakozóhelyekre nem nagyon lesz lehetőségem járni és igen csekély lehetőségét látom ott megtalálni,majd máshová járok emberek közé.És vissza megyek majd dolgozni és gondolom akkor is több emberrel találkozom.Különösebben nincs stratégiám!:D
Hát, pl. lehet, hogy megtalálta, de nem ismerte fel, és elment mellette ..... vagy gyáva volt ....
De nem mindenkinek van benne a paklijában a boldog párkapcsolat .....
Viszont általánosságban abban is hiszek, hogy több olyan ember is van, akiből Igazi lehetne.
Szerintem amikor találkozol valakivel, belé szeretsz, akkor mindig azt hiszed, hogy megtaláltad a nagy őt :)
Aztán sokszor idővel mégis kiderül, hogy nem ő volt az :( Ezek a tapasztalatok szerintem azért kellenek, hogy megismerjük azt, hogy számunkra milyen a nagy ő, milyen szeretnénk, hogy legyen, vagy éppen ne legyen. Aztán ha egyszer tényleg eljön, az akiről álmodtál, akkor meg elmondhatod magadról, hogy te már szerencsés vagy, mert megtaláltad :)
Mondjuk azért szerintem nem mindenki életében jön el a nagy ő, mert van aki alapból nem szeretne társat maga mellé, mert jól érzi magát egyedül is.
Nem, nem mindenki.
Hányan élnek egyedül, nem önszántukból?
Párszor azt hittem megtaláltam!
Sajna mindig baklövés volt!
Nem akarok többet bakot lőni,a kislányommal már nem tehetem meg!Így aztán most várok,döntsön a sors!:)))
Mindenki megtalálja az igazit, ki előbb, ki később! Én még nem találtam meg, de tudom, hogy valahol, valamerre ott van és engem keres, én meg Őt!
:DD
Beszéljünk erről, kinek mi a meglátása, filozófiája ezzel kapcsolatban! Ha egy vagy keseredve, ha szomorú vagy, mert nem találtad meg, vagy megtaláltad de lehet, hogy mégsem, akkor mit csinálj...itt megtárgyalhatjuk! Gyertek! :DD
További ajánlott fórumok:
- Mindenki megtalálja egyszer az "igazit"?
- Lehetséges ez? Hónapokig kutatott utánam hogy, megtaláljon...
- Igaz az, hogy az ellopott műszaki cikkeket cikkszám alapján megtalálják a rendőrök?
- Tudnátok segíteni hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót?
- Szerinted mi szükséges ahhoz, hogy az ember megtalálja a lelki békéjét?
- Bánt, hogy mindenki megtalálja a másik felét, csak...