Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én már 66x átolvastam a levelet..mèg anyukám is..kerestük a szakértő számát..de ez annyira bosszantó,hogy még neked kell utána járni hogy hol akadt el a dolog...láttam a hivatal számát..ha nem történik semmi 9én hívom..addig is dobok egy emailt nekik...még én arra is gondoltam,hogy mivel emelik a Gyod összegét azért is csúszik a dolog..tavaly januárban is az emelés miatt is felülvizsgáltak..akkor csak papírokat kérzek be..
Szia! Nekünk benne volt a levélben a szakértő,és a hivatali osztály telefonszáma is.
A helyedben írnék egy e-mailt a hivatalba,hogy nem jelentkezett még a szakértő nálad,és elérhetőség sincs.
Igaz most nem olvassa el senki,de legalább nyoma lesz hogy te próbáltad értesíteni őket. Meg,legalább utánanéznek majd ha bent lesznek a hivatalban ismét.
Sziasztok...kérdésem lenne,járt már valaki így...2022.november 15én lejárt a Gyod,felülvizsgálatot rendelt el a hivatal,mely levelet december 2án átvettem..abban kijelölte a szakértőt és hogy a kézhezvételtől számított 15.napon meg kell történjen a vizsgálat..2023.január 14ig döntést kell hoznia a hivatalnak..a szakértő 5 nappal előtte értesít ha jön..elvileg december 17ig jönnie kellett volna..hivatal nincs 9ig,így még érdeklődni se tudok,hogy most mi van...senki nem keresett lassan 2 hónapja...lefog járni a levélben írt határidő..persze a szakértő neve mellé még egy telefonszámot se bírtak írni...
Hát remelem megkapom a felhónapot :) ha nem akkor gondolom majd egyben.
Szia! Sajnos én nem tudom, de remélem hogy aki tavaly megosztotta, idén is tud segíteni
De ha nem is utalják, csak februárban, akkor visszamenőleg megkapod. Az elsőt anno én is úgy kaptam, hogy másfél hónapot.
Szia. Szerintem meg fogod kapni, mi a decemberit békés megyében 27-én kaptuk meg, pedig már akkor is szünet volt ugye.
Helló
Boldog Új évet kívánok
Ha lesz utalási táblázatod Pest megyei megosztod velünk.
Köszönjük szépen
Szia
Hát a fene se tudja :) Elvileg szünet van..így 50-50%
bocs.
Nem kell hozzá..csak nem kaphatsz utána családi pótlékot, mert vagy ez vagy az..
Érdemes váltani a FOT-ra mert a csp lejár hamarosan, és akkor egyébként is kell.
[link]
Szia. Nekem azt írja a határozatban hogy minden hónap 5.napjâig meg kell kapni. Szerinted holnap megkapom a decemberi felhónapot? Dec. 19töl jár. Azt mondtàk a kormányablakba hogy megkapom majd, màsik azt hogy februarba. 😏 Mindegy is
Sziasztok!
Bocsi,nem gyod, de szeretném megkérdezni,hogy FOT igényléshez muszáj hogy a nagyfiam gondnokság alatt legyen?
20 éves, és oké hogy nem teljesen önálló, sőt sok segítséget igényel,de nem szeretném gondnokság alá helyezni egyelőre.
Köszi a választ!
Sokkal valószínübb a 31-e vagy 1-e..mert hétközre esik épp
Viszont kívánjuk.Isten szóljon belőled.Remélem én is.
Boldog új évet kívánok minden fórumozó társamnak! Visszanéztem a tavalyi számlatörténetemet és tavaly jan.27-én utalták a Gyod-ot! Remélem idén sem toljàk ki februárra! Szép napot mindenkinek!
Szia! Boldog új évet kívánok! Ha lenne utalási táblázatod, mint tavaly kérlek oszd meg velünk, Pest megye. Köszönöm
Boldog új évet mindenkinek
Egészségben,boldogságban gazdag újévet kívánok.Erőt a meprobáltatásokhoz.Kitartást az ápoláshoz.
Boldog Új évet kívánok mindenkinek
Boldog újévet mindenkinek!
Sikerekben gazdag boldog új èvet kívánok mindenkinek 😘
Boldog új évet kívánok mindenkinek !
Lenne esetleg valakinek éves utalási terv pest megyei gyod utalásról?
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Boldog Új évet kívánok mindenkinek! 🙂
Nagyon boldog új évet kívánok a csoportba mindenkinek.
Mindenkinek kívánok szebbet jobbat egészségesebbet. B.U.É.K.
További ajánlott fórumok: