Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok.Most érkezett a gyod számlára Békés megye Orosháza
Sziasztok. Ebben a percben megjött. Orosháza Otp
Biztosan,szerencse többen szoltunk.Észre se vették,hogy nem indult el az utalás.Ez nekem fura kicsit.De legalább intézték.
K&H már rajta. Menni fog az OTP re is biztosan :)
Jönni fog az :) most már a bankon múlik hogy jóvá írja :)
Békés megye MKB bank Gyod rajta
Ahogy írja,pont a legszegényebb emberek pénzét tudják forgatni,annyit hazudgáltak már december 20.a óta,ennyi idő alatt már az őserdőből is ide ért volna" szerintem"
És még is jött Orosháza K&H rajta
Vicc kategória,és mégis sirní tudnék😥meddig hazudgálnak még????
4-5 óra között mondta a hölgy. Ezek nem azonnal vannak rajta. Nincs még se 4 se 5 óra. Lehet még simán :) Facebook csoportban is írtak nekik többen és ott is ugyan ezt írták nekik amit nekem telón mondtak. Reménykedjünk még lehet :)
Számlásoknak volt elvileg 22.-én. Postán én ma még nem kaptam, eleve is valószínű volt,hogy postai úton holnap lesz.
Ök már meg kapták karácsony elött számlára
Én megkaptam számlára agyodot szeged
Nagy ujra inditás pénz sehol gyalog jon afrikábol
Sziasztok!
Csongrád megyéről tud valaki valamit?
Az oldalukon 22-e van feltüntetve várható utalási napként, de eddig nem láttam egy hsz-ben sem, hogy akár számlára is valaki megkapta volna.
Postán várom.
Szia Pest megyei vagyok Dunaharaszti reggel 10.15 körül hozta a postás az ápolásit.
Veszprémiek közül kapott valaki ápolásit?
Igazából ma még 4 utaási ciklus van
Azok között bármikor jöhet.
14:45-15
15:45-16
16:45-17
És a 18 órási
Annyit mondott hogy ők elindítottak az utalást egyszerre mindenkinek de ez a körzet Orosháza és ami hozzá tartozik nem ment át valamiért. Ezt ők most újra el indították/utalták
És hogy 4-5 óra körül kell rajta lennie.
Attól hogy a bank be zár még ha tényleg újra indítottak az egészet rajta kell hogy legyen. Ezek nem szonnali utalások ha nem az napi. Előttem már le írtak hogy lehet rajta :) minden óra 30-45 között elvileg. Az utolsó utalási ciklus minden nap 18 körül van. Ebben annyira nem vagyok otthon.
Neharagudj nem értem ujra inditják .....megkapja mindenki? Hogyan takarékbank fél4kor bezár oroson
Most hivott újra a hölgy. Újra indítják az utalást ma. :) 4-5 óra körül várható.
Szia kedves Bett85! Békéscsabai vagyok. Sajnos olvasom,Orosházán még nem kapták meg. Kitartást kívánok neked.
Nem csak te nem kaptál egész orosházának nem kuldték nekem sem kártyán sokat kell átnézni mi gond
Hívott a hölgy akivel email beszéltem. Azt mondta ők egyszerre küldik békés megyében mindenhol. Meg köszönte hogy szóltam mert nem tudták hogy van ahol nem lett jóvá írva. Utána néznek hol lehet a gond és ha ma nem is de legkésőbb holnap meg kell hogy érkezzen mindehová. Igazából nem mondott sok mindent. Csak hogy ők se tudják hol lehet a hiba. De dolgoznak rajta. Reméljük meg jön holnapig most már :(
Itt az orosházi járás és ahhoz tartozó települések nem kaptak valamiért :( de hogy miért az jó kérdés.
30ig meg kell kapjuk. Elvileg állítsuk szerint ki is lett utalva. Csak kérdés hova 🤣 nekem email vissza írtak. El kérte az adataim elvielg utána néz és fel hív. De nem hívott eddig még a hölgy.
Akkor ha nem dolgoznak ápollási osztáĺyon orosháza csak 2023 januar 2án vagy 3án kap?
További ajánlott fórumok: