Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Lessz 13havi GYOD? Mikor?
Sziasztok!
Sajnos Okt.21.én 44 éves korában itt hagyott a férjem egy 14 éves és egy 8 éves gyerkőccel a kisebbik tartós beteg se járni se beszélni nem tud 24 órából 24 órás felügyeletet igényel nem tudja magát ellátni én gondozom etetem pelenkázom stb.. Sajnos nehéz anyagi helyzetbe kerültünk hogy itt hagyott minket apa 😢Az lenne a kérdésem hogy miket tudok meg igényelni elhunyt férjem után hogy el tudjam tartani a gyermekeimet? A válaszokat előre is köszönöm! Szép napot nektek!
Decemberben a januárit küldték azért kaptál te is 2 szer.
Rokkant járadékra pl.. kb 7-8000 Ft emelés lesz.és 13. havi is jön
Tévedés..tavaly is utaltak 13. havi FOT-ot..és a 15% a kiemeltnél kb 4800 Ft
Szia.Igen jár,mivel az is nyugdijszerű ellátás.Március elején lesz kifizetve.
Szia. Miert mire jar 13.havi? Gondolom GYOD-ra nem. 😅
A FOT-ra nem jár 13 havi,- csak mivel nyugdíj szerű juttatás ezért arra is jár a 15% emelés.(2000- 3000ft kb)
Sziasztok. Azt szeretném meg kérdezni, hogy a fot után is jár a 13 havi? És mikor?
"Kinek állapítható meg ápolási díj?
Annak a hozzátartozónak állapítható meg, aki állandó és tartós gondozásra szoruló, súlyosan fogyatékos (életkorra tekintet nélkül), vagy tartósan beteg 18 év alatti személy gondozását, ápolását végzi"
Ha elmúlt 18, akkor a komplex minősítés kell hozzá, rehabilitációs hatóságtól
Az le maradt hogy ápolásit tovább kaphatók-e rá .
Szép estét mindenkinek.A fiamat 50% -le C2 kategória. Lehet rá továbbrai is ápolási . Sajnos a hétköznapi dolgokhoz mit be vásárlás ügyek intézése segitségre szorult. Köszönöm a előre is a választ . További szép estét mindenkinek
Köszönöm, de azt a választ kaptam hogy február.
Szia! Figyelem én is az idei utalási dátumokat, de jeleznéd ha hamarabb megtalálod majd? Előre is köszönöm.
Fotot kapott valaki postán
Szia!számlára 2.án,posta + 2-3nap.De hogy most mikor azt senki se tudja,mert 22.én nem kaptam én sem,pedig akkor kellett volna.
Köszõnõm szépen a válaszod
Fognak, ne aggódj nem felejtettek el.
Szia,azt a családi pótlékkal küldik egy időben.
Sziasztok, segitséget szeretnék kérni,December,1,vel jová hagyták a FOT-ot a fiam számára,Megtudná valaki mondani ,hogy azt mikor szokták utalni?Mikorra várható?Most kapjuk előszőr,Kószönöm
Szia! Még nincs fenn,talán jövőhéten.
További ajánlott fórumok: