Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia..szerintem a kormányablakban érdeklődjön utána..de nem hiszem hogy járna Gyod..esetleg emelt családi pótlék
Azért vizsgálják felül,mert emelkedik a Gyod összege..most csak papírokkal igazolod magad,de figyelj oda mert a levél kézhezvételtől 8 napod van vissza küldeni..a 60 nap a hivatalra vonatkozik hogy határozatot hozzon..tehát jövő héten postázd a papírokat vissza!!!!Júniusban is felülvizsgálnak,mert gondolom akkor jár le a Gyodod..de már akkor szakértő is fog menni..mi ugyanígy voltunk tavaly..januárban papírokat kértek,novemberben meg lejárt a Gypdra adott 5 év..
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a szájpadhasadékra is jár a Gyod?
5 éves lányka 4 műtéten van már túl, ismerősöm kérdezi.
Köszönöm a választ
És ilyenkor mi a teendő? Hogyan történik ez a felülvizsgálat?
Sziasztok békés megyében mikor lesz postán Ápolási díj??
Nekem azt mondta a hölgy, hogy ha elutasítják is mondjuk az összeg miatt, akkor a rendszer automatikusan kiír egy ajánlatot, milyen összegre ad.
Valószínűleg más volt a gond, de mondom, ő sem értette, azt mondta ilyen még nem volt és a hibaüzenetet se érti.
Szia
A mi Járási Hivatalunk novemberben mindenkit felülvizsgált. Már eltelt a 60 nap, ezért felhívtam az ügyintézőt, hogy mikor kapom meg a határozatot. Azt mondta, hogy első körben a megszüntetőeket postázzák, legyek türelemmel.
Valaki volt már így? Vagy más is kapott hasonlót?
Sziasztok. Nem olvastam vissza kérdésem lenne hogy miért akarják hamarabb a felülvizsgálatot a gyodra? Kaptam ma egy újabb határozatot amiben az ált hogy emelik a Gyod összegét, mellé volt még egy papír amiben az ált hogy van 60 napom arra hogy újra felül vizsgáltassam a Gyodot. (Júniusban kéne tudtommal)
Andy igen ! Elvileg ez a számlás időpont Pest Vármegye,a postai kézbesítés plussz 2-3 nap.
Szia
Köszönjük szépen.
Azt szeretném kérdezni hogy ekkor van számlán?
Szia! 2.-a vagy 3.-a! 5.-éig kell kiutalniuk! 😊
Szerencsésen kifogtad a megfelelő embert.... nekem csak a sablon szöveget írták emailben
Nagyon szívesen. 2 napja írtam nekik mailt, és jött a válasz.
Köszönjük szépen😊 úgy látszik mégsem államtitok
Az idei (2023) évben a GYOD utalások a következő dátumokra vannak ütemezve Pest-vármegye területén:
időpontok vonatkozási időszak
2023.01.26
2023.02.27.
2023.03.30.
2023.04.27.
2023.05.30.
2023.06.29.
2023.07.27.
2023.08.30.
2023.09.28.
2023.10.30.
2023.11.29.
2023.12.21.
Sziasztok! Ha Somogy megye 26 dikan utal ,akkor Pest megye utána 27 diken !! Számlára
Én December 1-én vettem tőlük fel nem kevés összeget Mobilon kölcsönt ez a neve a kölcsönnek és simán megkaptam utalással.Havonta fizetem.
Én így csináltam de elutasítottak, hitelem még nem volt, szóval khr rendszerben nem vagyok benne. De a hölgy kisebb összeget se próbált meg hátha az sikerül. Na mindegy köszönöm a válaszokat! További szép napot!
Valaki tudja mennyi lesz a pontos összeg amit februárba kapunk Gyodot?
Kb 300 ezret adnak Gyodra 72 hétre
Menjetek be személyesen a Provident e, kérjetek átutalással ha tudjátok, így nem szabadna elutasítani, de egyébként otthonival sem, de így hátha sikerül nektek!
Igen, engem pl elutasított. Házhoz jött, mert otthonival kértem, bemutattam minden papírt, megnézte a rendszerben és elutasította. Az ügyintéző se értette miért, mert a gyodot elfogadják, de valami miatt nem és nem is ajánlott fel kevesebb összeget sem semmi.
Meglepődtem, de az ügyintéző még jobban :D
Sziasztok volt már olyan hogy valakit elutasított a Provident? Gyodot kapok!
Szia! Facen van csoport, Gyógyászati segédeszköz adás-vétel kölcsönzés néven,ott is érdeklődhetsz.
További ajánlott fórumok: