Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Tavaly január 26.-án (talán picit azért hamarabb, hogy ne legyen nagyon hosszú a két utalás közötti idő) volt számlán, február 25, hónap utolsó előtti munkanapja és minden hónapban ugyan így , hónap utolsó előtti munkanapján.... remélhetőleg ehhez lehet viszonyítani....utalástól számítva harmadik munkanap postán érkeznie kell.... így azért nagyjából lehet tudni mikor érkezik..... vagy borítanak mindent egy új utalási tervvel, de nem hiszem, évek óta így kapjuk, úgy hogy sztem idén is így lesz
Sajnos nem adják ki, én már telefonon, emailben is próbáltam.... tavaly volt aki tudta és kiírta, hátha idén is, bízom benne.... sajnos a kormányhivatal nem mondja meg csak a hivatalos duma, hogy 5.-ig rajta lesz
Szia !
Gondoltam h ezért nem bírtak még választ adni :)
Azt hol tudnám be szerezni a táblázatot?
Szia! Azért nincs válasz, mert még senki nem tudja..... tavaly volt utalási táblázat, mert valaki megosztotta ezért gyorsan tudtunk válaszolni..... most viszont fogalmunk sincs .... tavaly 26.-án volt számlán
Pest megye elvileg 26-27.-án lesz számlán.
Februárban is így.
Szia már én is kérdeztem egy párszor.
Még nem tudnak semmit.
Sziasztok..ne haragudj hogy zavarlak titeket..Pest megyéröl tud valaki valamit mikor lesz Gyod utalása?vagy még nem?
Előre is köszönöm szépen
Sziasztok
Jó lenne már tudni valami infót
Mar egy ideje kérdezem én is de semmi válasz
Helló Tolna megyében mikor lessz gyod? Valakinek infó?
Sziasztok. Pest megyéről még semmi hír?
Szia, nálam Csok-os hitellel ingatlanvásárlás volt 2022.06.hóban és a Gyodot 2 bank a Takarékbank, illeti az OTP vette csak figyelembe mint "jövedelem".
Hátha ez segítség Neked.
Szia.Egyik Bank sem ad hitelt a Gyodra,ápolásira,fogyatékosságira,gyes-re,rokkantságira stb.Mert ott vannak elő írások.Én ezt már végig csináltam.Csak olyan helyről lehet ami magán kézbe van.Ezért én is a Provident ajánlom mert ott én is kaptam.
Nagyon szívesen
Viszont kívánok minden jót az új évre :)
Nekem 58.600 Ft ápolási rá adtak volna 500 ezer Ft ot de én kevesebbet kértem.
Ha január 31-èn jár le, akkor februárban még kapsz egy teljes havi GYOD-ot.
Mert az igénylés napjától jár.
Szia! Ha a Te megyében február elején utalnak, akkor igen....
Jó napot érdeklődni szeretnék hogy Január 31-én járle a Gyod a kislányomrol és azt szeretném kérdezni hogy Februárban ugyanúgy kapok a januári teljesen????
Pestmegyében mikor várható gyod postán??
Én is vettem fel már tőbszőr gyodra, legutobb 450 ezret.
Szabad kérdezni hogy mennyi a felvehető?
Nagyon szépen köszönöm! Csodás napot és szép hétvégét kívánok!
Szia a provident ad kölcsönt én ápolási díjon vagyok és kaptam kölcsönt tőlünk.
HELLÓ
Tudja valaki hogy mikor lesz Pest megyében számlán Gyod?
Köszi
Sziasztok
Szia. GYOD-ra egyik bank sem ad hitelt. A provident viszont igen
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy az ápolási díjat is megemelik, és mennyivel, tudja valaki?
Rá kerestem de én nem találtam egy bankot sem ami adna mert nem fogadják el jövedelemként
További ajánlott fórumok: