Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Utaltak már ilyen korán. Tavaly nyáron egyre korábban utaltak, aztán meg egyre később.
Ezt egy ügyintéző írta Dora felhasználónak, én csak bemásoltam.
Januárban próbálják nem 5-éig húzni, hanem hónap január végén februar 1ig, mivel decemberben megkaptuk előre, ne legyen nagy különbség a két utalás között.
Szabolcs megye
Lakcímre történő utalás esetén a Magyar Posta Zrt. eljárásrendje szerint, az utalás napját követő harmadik munkanapon kezdődik meg a kifizetési utalványok kézbesítése.
Bankszámlára történő utalás esetén az utalás napján jóváírásra kerül az ellátás a jogosult folyószámláján.
Az utalás dátuma:
Postai utalás dátuma: 2023.02.01.
Számlás utalás dátuma: 2023.02.01.
(Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály)
Szabolcs általába utoljara tesz ki infot az utalásról.Illetve ha jan.31.en jar le ugyanugy kapod tovabbra is ne aggódj meg fogod kapni addig amig nem jön a felülvizsgálat aminek utana szintén ugyanugy kapod mert 60 nap az elbirálás.Viszont a gyest és a csp nem érinti az emelés csp annyi marad a gyes is viszont a gyest levonják a gyodból így ugyanannyit kapsz forinttal se többet.208800ft ot.
Remélem érthetően írtam😁
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyha 2024. május 10-éig állapították meg a GYOD-ot, akkor addig nem is fogják felülvizsgálni?
Köszönöm, ha tudna valaki segíteni.
"Dora5566
jan. 19. 09:24
Sikerült elérnem őket. Így fogalmazott a hölgy : Ha minden igaz 27.-én, 25.-én készítik az utalási listát."
Sziasztok egyik ismerősömnek szeretnék információt kérni
Békés megyében mikor lesz postán apolasi.dij??
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?