Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Bocsánat most láttam Habó Bea közbe írta 27.-e. 😊
Sziasztok! Februári Baranya megyei utalást tudja valaki? 🥰
Pest megye Abony,ma hozzta a postás a 13. havi fotot.
Hú ,eztnem értem, hogy egymást hazudtoljátok meg.Máskor is meg kaptuk a plusz rokkantsàgit, meg a fogyatèkossàgit is.Tik egymással harcoltok,Miért kell meg hazudtólni a másikat.Néha olvasok olyakat, hogy a hajam égnek áll.! Ennek az oldalnak egy egésuséges segotség nyújtó ,kellemes oldalnak kellene lenni e.Ehelyet, folyamatos marakodások folynak.Én nem engedném ,hogy egy szót is irjon, kikell zàrni az ilyen embereket.Èn egy évbe kétszer ha kérdezek valamit. Sokszor, még válaszra sem méltatnak
.
Budapesten ma hozta a postás a 13.havi Fot-ot.
Sziasztok
Budapest 18.ker Postáshozta a Nyugdíjat+. 13.havit + 13.havi Fot-ot
Azt tudom, hogy a kettő nem jár együtt. Csak azért dillemázunk, mert nem tudjuk , hogy a FOT-ot megkapná-e, mert a háziorvos szerint a rokkant jàradék se lenne meg neki, mert szerintenincs 70%-os egészségkárosodása. De akkor futunk egy kört
Igen jár, de akkor ugye megszünik a CSP, mert kettőt egyszerre nem kaphatja. Érdemes átállni, a FOT több
Sziasztok! Gyerekem sajátjogán kapja a családi pótlékot. Ha kérelmezi és megkapja a fogyatékosságit az mellé is jár a MÁK-os utazási kártya?
Bács Kiskun megye, a postás hozta a 13.- havi FOT- ot.
Én sem kaptam meg a 13.havi fotot póstán.11.én hozta a rokkantságit duplat,de a fotról nincs tudomása mikor lessz.Szolnok megye!
Szia Fruzsi! Nekünk tegnap a postás csak a 13.nyugdíjat hozzta. A fotot nem kaptuk mèg meg. Mondjuk nekünk postán jön.
- gondolom információnak
- bármit elírhatsz
- ez a te véleményed, szerintem nagyon téves..
béke és higgadság
Szerinted miért írtam ezt?
Nem írhatom hogy kaptam ha nem?
Milyen cinikus rossz indulatú vagy te!!!
Sziasztok. A 13.havi fogyatekosságit holnap hordja a posta. Nograd megyeben.
Számlára érkezett, ezt még hozzá fűzöm
Nem is én kaptam, hanem a fiam 🤣...de minden rendben megérkezett
13. havi fogyatékosságit vagy nyugdíjat vagy éppen ami jár azt elsőre azok kapják akiknek számlája van. Postán csak késöbb érkezik.
Páromnak is jár de a postás ma még nem hozta. Szolnok megye
Én is megkaptam a 13. havi FOT- ot.
Erre nem tudok mit írni..az országban a jogosultak 99%-a megkapta...te vagy a kivétel.
Szia!
A Fogyatékosságit nem hozta a postás most nekünk csak a dupla nyugdíjat! Nem is tudott a Fogyatékosságiról!
Már miért ne kaphatta volna meg.? Tavaly is 12.-én utalták Postán meg 14.-én volt.! De ha nem hiszed itt a link a tavalyiról :
[link]
Én is kaptam, 2 rokkantjáradák jött ma, meg a 13. havi FOT bankszámlára
Ne haragudj de 13 havi FOT ot nem kaphattàl
Nekem os ezt mondtàk csak itt lejjebb irjak hogy most kapptàk de nekem is Márciust mondtak a MÀk ügyintézője
Mindenki megkapja a 13. havit márciusban.
Udv. Nem értem mi felhivtuk a MÀK ot s nekünk azt mondtàk màrcius elejèn kapjuk a 13 havi fot. Ot most akkor ö mond igazat vagy most jön postàn is a napokban ?
További ajánlott fórumok: