Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Ez kizárólag az orvosi és egyéb papíroktól függ..Ha rajtuk van szakértő stb hogy gyerkőc állapota végleges, állapotában a mai orvosi tudásunk szerint változás javulás nem várható.
Nem volt semmilyen különleges dolog, a határozatban benne lett hogy állapota nem igényli a felülvizsgálatot.
Akkor nálatok is ez van :) Attól még hogy végleges, a 2 évente frissítés nem marad el. Tehát határozat mindig kell majd, de nincs felülvizsgálat. Csak az adat frissítés van, lakcím stb
Szia Kelta !
Több Sorstàrs anyuka jelzi hogy nekik is vègleges a Gyod ,nem kell többet semmit igazolni,esetleg van infód arról ez mennyi idő után fog így lenni?
Vagy random adják meg ?
Nekem a fiam állapota vègleges a komplex minősitès alapján,eddig egyszer voltak nálunk azóta mindig csak a hatàrozatot küldik kèt-hàrom èvente ,ez is változó.
Nektek ez hogy folyt le ?
Köszönöm segitő válaszod
Üdv : Orsi anyu
Két évenként általában 1x felülvizsgálják, de ez nem jelenti hogy nem lehet hamarabb, vagy többször.
Ha végleges, lehet ti is megkapjátok amit mi, hogy nem kell több felülvizsgálat, csak küldik mindig a határozatot automatikusan a hosszabbításról.
Sziasztok ,újra kaptunk felülvizsgálatra papírt Most személyesen viszem be Rokkant járadékot a fiam fogyatekossagit is kap Van papír állapota végleges,Másfél éve szintén vizsgálták ,mégis mi ez? Az elmeorvosi szakértői papírt is felül írják? 90% egészség romlása volt de azóta már az egyik szemére vak és sajnos epilepsziás is lett
Mert szórakoznak velünk?Meg a két év is augusztusban járna le.
Sziasztok ! Pest megye 27 .-én utal vagy 28.-án ?
Köszönöm
Én ezt kaptam tegnap
Kedves Katalin!
A februárban esedékes GYOD 2025.02.27-én kerül kiutalásra.
Üdvözlettel:
Pálmai-Szép Mónika
pénzügyi referens
Vas Vármegyei Kormányhivatal
Sziasztok 😊
Komárom-Esztergom tudja valaki mikor utal ?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?