Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia
Korábban azt írták, hogy jövő hét kedden várható
Komárom esztergom megye valaki?
Sziasztok
Megint kérdezek
Húgom lánya F83 kódot kapott tegnapi nap.
Arra jár valami?
Sziasztok Szolnokrol tud valaki valamit h mikor lesz ápolási?
Jézusom, kit érdekel valós név e. Arra reagáltam, ahogy Kira nevét ekézted, de látom nem esett le..
Nem ismered az előzményeket, inkább ne reagálj..
Sokan kiakadtunk azon aki írta, van aki dühvel, van aki humorral kezelte. Szerintem inkább várd az utalást, a csoport életét úgyse látod!
Szép napokat!
Jó hülye vicc!!! Ha én rossz ember lennék, nem is reagáltam volna. Én ritkán jövök fel a fórumra.Sajon nekem a beteg gyerekekre kell figyelnem.Más nem kellett volna bele szólnom...A nevem pedig valós.Hermina!Szép napot neked!
Sziasztok! Pest megye Gyod (emelt) számlán van! OTP bank.
Pest megye gyod a számlán OTP Nank
Sziasztok! Aki már megkapta Pest megyében , mindenki az emelt összeget kapta? Köszönöm!
Sziasztok!Pest megye Gyod a számlán MKB bank. Szép mapot mindenkinek!
Szerintem meg igenis vegyék a fáradtságot és keressék vissza. Ha nem válaszolunk meg megy a puffogás, az se megoldás. Elmondtuk fent van, keresse vissza.
Kedves Hermin.a vagy mi a neved.
A remeg a pénzért vicc volt, egyik kedves fórumozó azt kérdezte, hogy ennyire kell a pénz nekünk és a gyerekünkből élünk. Erre reagált.
De ne is lapozz vissza, csak kötekedj, szerintem a rosszindulat és az előítélet pont nálad kezdődik. Nem érdekelnek az előzmények csak beleköthess.
Pest megye Erste Bank szàmlàn az emelt összegű Gyod. Mindenkinek veszekedès, vitatkozàd mentes szèp napot kívànok.
Sziasztok! Pest megyében számlán a Gyod. Erste bank. Szép napot! 🤗
Legalàbb itt ne vàrmeguèzzünk màr 🙂
Én arra válaszoltam a Kírának.v.mi a neve../remeg a pénzért/ szólásáert nekem ez ellenszenves beszólás!(SOKSZOR KÉRDEZIK UGYANAZT...IDEGESITŐ?)Nem kell válaszolni, én így gondolom.Akkor sem kell egymást bántani.
Szerencsére már rég nem vagyok otp-s de úgy láttam mostanában elég gyakran van banki hiba utalás környékén. Vagy OTP vagy takarék..
Sziasztok valaki fejér vármegyéről tud valamit tavaly október óta nem rakják ki, hogy mikor várható az utalás.
Jó reggelt az OTP nèl technikai hiba van sem fizetni sem pénzt levenni nem lehet dolgoznak rajta
Csak azért írom ki hogy ha ma utalnának és nem tudjátok használni a kártyát
A csúnya beszólás nálam nem itt kezdődik. Pont az enyémet kaptad el sajnálom ha nem érdekel az előzmény...nem vagyok rosszindulatű én is várom a pénzt mint mindenki más. De gúnyos megjegyzésekkel ne tegyen már egy-két ember úgy mintha neki nem számítana mikor kapja. Saját vélemény.
Ezt nem ő írta. És igen, akinek információ kell innen, igenis egy két oldalig lapozzon vissza és ha nem talál választ kérdezzen, mert az hogy egymás után kérdezik ugyanazt az fárasztó. Ráadásul itt is négyszer és faceen is mindenhol kint van a táblázat...kicsit azért erőltessük meg magunkat.
Nem görgetek én,ez is csúnya beszólás volt részedről. Ki az akinek nincs szüksége a pénzre? Itt mindenki beteg gyereket nevel,gondoskodik róla!Annak semmi értelme ,hogy bántuk egymást. Jobb lenne ha tudnánk dolgozni,egészségesek lennének a gyerekeink,és emberek között lennének.
Sziasztok! Hajdú Bihar megyéről lehet tudni valamit?
De nem jobban mint azok akik beszólogatnak másoknak. Görgess vissza és olvasd az előzményeket. Utána alkoss rólam véleményt😊
Köszi! Szép napot neked is! 🥰
Szia. 31-én gondolom, tavaly mindig a hónap utolsó munkanapján utaltak, ezért nem várom hamarabb. 🙂 Ha hamarabb jön, akkor meglepetés lesz. Utalási táblázatot sajnos én nem találtam a megyénkre.
Szép reggelt! Pest megye ma utal számlásoknak. Postai jövőhét kedd. Kinnt volt már az éves utalás. Mentsétek le! Szép napot és kitartást PESTVÁRMEGYEIEK😊
További ajánlott fórumok: