Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia!
Az mit jelent hogy kettőre kapod a GYOD-ot? Összegben hogy kell elképzelni? Csak azért kérdezem mert egyelőre csak a nagyobbik fiamra kapok GYOD-ot, a kicsinek még nincs "igazi" diagnózisa.
Szia!
Eddig két választ olvastam. Valaki azt írta, hogy 30-án hétfőn, más valaki pedig 27-e pénteket. Jó lenne, ha pénteken megkapnánk,de szerintem csak hétfő lesz belőle.
Sziasztok!
Baranya megyéről esetleg info?
Köszönöm
Nagyon sajnálom, kitartást neked, hős vagy!
Én is egyedül nevelem a lányom születése óta. Egy szem gyerek, de adhd, autizmus spektrumzavarral kitesz hatot is :D
Sok erőt kívánok neked!
Amúgy nem tudom megyén belül hol élsz, de ha szeretnél akár csak beszélgetni néha, rám számíthatsz ;)
Az biztos. Vicces mert ha a központi számot hívom, akkor nem egy valami kedves ügyintéző veszi fel, ő jön a sablon szöveggel, hogy minden hónap 5-ig.De az az ügyintéző akinél intéztük annak idején mennyivel humánusabb.
Az biztos sokat számít, én is most maradok egyedül négy kis gyerekkel,abból a legidősebb hat éves, ketten vannak akire a gyod jár, ikrek.Ugyan az a bajuk.Apuka megunta a felelősséget. Nem panaszolok,csak reagáltam amire írtál :) . De tényleg jól jön most.
Köszönöm én is mindenkinek a segítő jellegű hozzászólásokat.
Szép napot mindenkinek!
Nagyon köszi a tájékoztatást!
Szuper, hogy ilyen hamar kapjuk, szerintem sokaknak segítség ez a néhány nap is :)
Szia
Köszönöm szépen!
Nem írtad, hogy hazugság? Akkor ez mi? Jóindulat?
"Hát ha Skuld kirakta csak hivatalos lehet..link nélkül tuti!ezért írom hogy még nehogy bajok legyenek..."
Nekem írta. Csak törölve lettek hozzászólások, mondjuk nem lep meg.
Írtam neki, hogy ügyintéző írta, de akadékoskosott a link miatt, hogy nem pontos így és másokat félrevezeti, várják, mikor nem is jön.
Mondtam ennél pontosabbat mit akar, ami hivatalos? És miért kell negatívoskodni meg kötözködni.
Erre azt írta pofánbasz xD
Utána még neki állt feljebb, hogy én állítsam le magam is. Semmi sértőt nem írtam, de itt valami más problémák vannak nála. Szerinte nem kötözködik :D
Csak azt nem értem miért van itt?
Mi próbáljuk minél pontosabban tájékoztatni egymást, de ha ő a pénz centrum és egyéb oldalaknak hisz, meg hogy tavaly mikor kapták (megjegyzem tavaly is korábban kapták) akkor miért kell idejönni :D
Sziasztok !
Hajdú Bihar megyèről tud valaki valamit mikor utalnak ?
Szia én ezt kaptam,!
Tisztelt Katalin!
A Gyod előreláthatólag 2023.01.27.-én kerül kiutalásra, várhatóan 2023.01.27-én délután már számlán lesz
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?