Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Gyod számlán, csongrád megye, otp
Ja és ne feledd az olyan ápolt mellett akit egész nap mozgatni kell etetni pelenkázó stb,, nem igen jut idő otthoni munkára. Az a pénz pedig anit kap az két emberre kell ápoltra és ápolóra
Sziasztok! Csongrád megye otp gyod a számlán.
Számlán 31 lesz posta 2 vagy 3
Elnézést akkor félreértettem
GYOD a számlán, Csongrád megye, MBH bank
Azért azt tudnod kéne, hogy a gyodot nem adják puszika.olyan ápoltakra adják akik sajnos elég sok gondozást ápolási igényelnek, valamint kezelésekre járást. Ha te úgy gondolod, hogy elápolgat valakit az ember nagyban tévedsz. Inkább dolgozna valahol minthogy a beteg gyermekét kelljen napról napra ápolni.
Figyelj! Vannak emberek akiket nem a pénz motívál engem se az.Gondolkozz.Ne bánts meg mást.Itt mindenkinek van elég baja.
Azt gondolom ezert csak tisztelni kellene nem leszolni amúgy ezt más is meg tehetné csak nem sok ilyen önzetlen empatikus ember él a világon. És igen én megemelem a kalapom előtte minden tiszteletem az őve téged pedig mélységesen elítélték.
Gyod számlán!!! Baranya megye,K&H bank.
Sziasztok,Baranya Erste bank GYOD a számlán.
De igen,van aki igen,pont az ilyen emberek miatt mint te,akiknek nem kell egy beteg gyerek. :(
Baranya megye,Gyód számlán.K& H bank
Elutaltam közben Jennynek is a penzt 5-7 perc és megkapja!Indulhattok a bankba baranya na megiszom a kvm
Nem magára/rád gondoltam...pont aki miatt felment a pumpa...csak nem akartam nevesíteni senkit..
Amikor mi kiálltunk a Kossuth téren a gyod emeléséért valahogy nem jött össze a hatalmas tömeg. Egyeztettünk, tárgyaltunk, tüntettünk. Kellett a nyilvánosság, riportok, cikkek.
Az ápolási díjasok közül nagyon kevesen vállalták ezt, szinte senki nem akarta vállalni.
Sajnálom , hogy így alakult, de nem mi szedtük szét a két témát.
És attól, hogy a gyod összege magasabb, az ápolási díjon lévők nem kapnak kevesebbet.
Sajnos ki kell harcolni, fel kell állni, mert anélkül nem történik semmi változás. Az elégedetlenség jogos, a fórum nem megfelelő.
Erre valoban nem gondoltam!!
Joerzesű emberek?
Senki nem vesz örökbe egy full sérült gyereket "szerelemből"
Na de nem megyek bele!!
Elapolgat 1-2 gyereket otthon(aki nem sajat gyerek)azaz nincs is olyan kötődes!
És ezzel el van nyugodtan otthon 4 fal között,nincsennek idegesítő kollegak,nincsen főnöke stb stb
Sajat maga osztja be az idejet,hkme officeba meg kereshet barmi online munkat az még + bevetel.
És meg van oldva az elete.
Fel orszag ugyan ennyi penzből keress munkahelyen!Akiknek a gyerekeit iskolaztatni kell,öltöztetni,stb stb
Azaz otthon apolas+egy kis online munkaval ugyanannyi penzt keresel mint a magyar lakosság nagyresze de sokkak lazabban otthon!!Nincs munkatars,nincs főnök es sajat magad osztod be az időt.
Köszönöm szépen nagyon kedves vagy.
Itt a gond, arra nem gondoltál, hogy vannak még jó érzésű emberek, akiket nem a pénz motivál.
Minden elismerésem az Övék.
Szia értem hogy mire gondolsz de ahogy ő beszélt a beteg gyerekekről felment bennem a pumpa.
Sziasztok Békés megyéröl tud valaki valamit utazással kapcsolatosan!!!!
Elolvastam az itt lefolytatott beszélgetések nagy részét az elmúlt napból...és vérzik a szívem...miért bántjuk egymást? Miért méregetjük,hogy kinek könnyebb,kinek nehezebb...egyáltalán honnan tudjuk,hogy kinek mekkora a keresztje? Legalább mi ne tennénk ezt akik sorstársak..."mindegy", hogy szülőt vagy a gyermekeinket ápoljuk...mindenkinek valahol megreccsent az élete...mi döntünk,hogy ki mennyi pénzből éljen?! Ha én döntenék senki nem ennyit kapna...én értem,hogy kevés az ápolási díj...de nem sok a gyod sem...és bizony nekünk gondolkodnunk kell,hogy mi lesz ha Mi nem leszünk? 27éves vagyok...9éves autista a kislányom...3éve kapok rá gyodot...azóta rakok félre neki pénzt,hogyha én nem leszek... könyörgöm legalább mi tényleg ne bántsuk egymást...bántanak minket elegen ígyis. 😔
Csak egy kérdésem lenne ha nem fizetnének érte nem apolnad? Nekem nincs hála egnek beteg gyermekem és nem apolom a beteg szüleimet sem.az édesapám testvérét apolom akifogytekkal született de nem azért apolom mert szaros 60 ezret kapok érte hanem mert szüksége van rám és nem dobom el a saját veremet
Minden tiszteletem a Tiéd!Nálad jobb embert nemigen találni.A Jóisten áldjon meg azért,amit teszel!
Köszönöm.Ma hozom haza véglegesre Bencét is.Így dupla feladat.De úgyan ki segít egy sérült gyereknek?....És hidd el nem a pénzért.Éjjelente dolgozom míg a gyerek alszik.Reklám emailokat küldök szét.Hogy a pénzből sajt burgert vegyek mert Kriszti imádja.🤗
További ajánlott fórumok: