Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Igen be kell adni minden papírt...viszont arra ügyeljél,hogy ne engedd meg apádnak,hogy ide-oda menjen.
Sajnos ebben a korban nagyon rigójásak és sokan hülyét csinálnak a fiatalokkal.
Sziasztok!
Tudom hogy a kérdésem teljes mértékben nem ehhez a fórumhoz kapcsolódik, de mivel látom hogy elég aktívak és segítőkészek vagytok, ezért gondoltam hogy itt kérem a segítségeteket!
Édesapámat ápolom 3 éve, bement egy öregek otthonába augusztus 28-án, de nem érzi jól magát, és a szociális otthonnal sem vagyunk még elégedve, nem mennék most bele hosszabban, a lényeg hogy én a mai napon le adtam a Járási hivatalban a megállapodási papírt a szociális otthonnal, mert tudom a jogszabályt hogy ha 60 napon túl marad rehabon, vagy fekvő beteg intézetben, nekem meg kell szüntetni az ápolási díjat!
Az lenne a kérdésem, hogy akkor én még kapok 1 hónapig ápolási díjat, vagy még ez a hónap és ennyi?
A hivatalban nem tudta a hölgy, mert ő csak helyettesíti aki ezzel foglalkozik.
Annyit mondott hogy ez rendben van, az ápolási díj meg szűnt és ha Édesapám haza jön november közepén pl, akkor újra be kell adnom minden papírt.
Köszönöm szépen előre is a segítséget annak aki tudja!
10. hónap van még a honlapon, ami október. 10. hó 02. már elmúlt.
11.hónap, ami az aktuális lenne nincs kint.
Sziasztok!
Eltűnt az az oldal,ahol Gy-M-S megyében ki volt írva a Gyod utalása.404 kód hiba...sajnos nincs most konkrét infóm.
2-a.
Voltam nemrég hivatalban, még el vannak csúszva, szerintem ne várjuk előbb (31).
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?