Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ja és nem beszélve arról hogy milyen sokba kerül egy gyermek fejlesztése vagy 2 gyermeké én tudom 2 gyermek fejlesztése 92 ezer forint plusz a magán gyermek pszichiáter 35 ezer forint stb szóval ez a pénz amit kapunk mire is elég kb semmit ja és még nem evett az a gyerek stb azért szerintem gondolkozz mielött ilyeneket írsz. Minden tisztelem mindenkinek!!!
sziasztok kb 2hete volt kinn szakértő, azt mondta 1évre megállapitja az ápolást, viszont még határozatot nemkaptam e honap elején igényeltük az ellátást, várhatom a határozattól függetlenül az utalást ill. Borsod megyében mikor utalják számlára?
Hidd el,1.nem mindegyik fogyatékos,sérült gyermek 40 kg,nem mind 8-10 éves,( az én fiam pl.35).2.Javaslom,fogadj örökbe egy sérült gyermeket( lásd Jenny),és megtudod,milyen " könnyű",és el tudod dönteni,mi a különbség.Bár ha csak a pénzt látod benne,....
Baranya Gyod elvileg ma.Írók ha meg van.
Pest megye 30-án utal. Postai 3-án lesz. 🤗
Aki ír a megyei kormany hivataloknak minden honap vegén az nem erzi magat gáznak?
Ottvülök csak végrehajtók!!azsz olyan mintha a postast kerdezned minden nap hogy mikor jön ez meg az.
De semmi baj!@
Szia nem kapja meg az összes megye hétfőn én csak másodikán fogom megkapni Győr-Moson-Sopron megyében
Én örülnék,ha még ápolhatnám a szüleimet,de sajnos már nincsenek velem.
Ja! Az ilyeneket erről a fórumról ki kellene tiltani.
A hozzászólásaiddal túlzások nélkül, minden fórumozó társadat mélyen megsérted, a lelkünkbe gázolsz!
Szóval ezen kellene elgondolkodnod.
Teljesen egyetértek mindenkivel.
A felnőtt gyermekem autista, 1,88 magas, tovàbbá 105 kg.
Mindenben segítek Neki, és igen szeret enni, és igyekszünk a férjemmel a lehetőségeink szerint mindent megadni a gyermeknek.
(étel, ruha stb.
A számítógép a mindene, és azt is megoldjuk. Képzeld ápoltam a gyermek mellet az anyósomat és teljesen ingyen. Szóval szégyeld magad.
Pest megye mindig az utolsó előtti munkanapon utal.
Én ezt kaptam
Tisztelt Katalin!
A GYOD előreláthatólag 2023.10.27.-én kerül kiutalásra.
Üdvözlettel:
Pálmai-Szép Mónika
pénzügyi referens
Vas Vármegyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
Igen tudom hogy túlzás, ezért írtam, erre nem jó ez a fórum. Meg a stílus sem a legmegfelelőbb. Aki szeretné hogy emelkedjen, az ami fórum, petíció lehetőség van, azt kell aláírni. Na mindegy, valóban mindig kár itt rugózni ezen. Szép estét mindenkinek!
Teljesen egyetértek azzal, hogy megalázóan alacsony az ápolási díj, és nem a minimálbérrel emelkedik! Nem sajnálom senkitől a Gyod-ot, mert mindenkinek meg vannak a nehézségei, attól függetlenül, hogy saját szülőjét ápolja, vagy gyermekét! Nem kell neki esni annak, aki ezt megemlíti, mert teljesen jogos. Az igaz, hogy nem jó fórumon teszi ezt, mert ugye ez történik. Tudom Matr Ica többször is felhozta ezt, és nem az igazságtalan, hogy a Gyod mennyi, hanem az, hogy az ápolásit nem emelik meg, és semmilyen kompenzációt nem kapunk!
Pest megye mindig a honap utoló előtti munka napján utal, de úgy legyen hogy holnap számlán van ha nekem rajta igérem jelzem.
Szia! A januárban megosztott Pest megyei éves utalási rendből.... mindíg pontos
Mind a két helyzet nehéz, mind a két helyzetnek van vesztese...szerintem nem vagy vagy hanem is is....mind a két élethelyzet megérdemli a segítséget és a támogatást...
üdvözlök mindenkit!
remélem mindenki meg kapja az utalást időben,mert én is tudom milyen nehéz mindenkinek,mert egyedülálló apuka vagyok aki egy auhtista fiamat nevelek egyedül minden segitség nélkül.
Mindenben egyetértek veled az én egyik gyermekem a te lányod ő sem tud járni, pelenkázni kell, nem tud beszélni, nyáron kapott gyomorszondát azon kell 3 óránként etetnem. A másik fiam csak autista ő több mindenre képes, rajtuk kívül van még 2 gyermekem.
Nem hinném,hogy egész ország megkapná mert Györ csak 2dikán utalja.(SAJNOS)
BÉKÉS megye! A GYOD postai utalását 2023 október 27-én indítjuk, ami körülbelül november 2-án érkezik. A BANKI UTALÁS október 31.-én lesz indítva, ami aznapi jóváírással a számlára kerül.
További ajánlott fórumok: