Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Vas megye ,ebben a pillanatban jött
Kizárt hogy 20 éve kapnád a GYOD-ot, 2019ben vezették be.
Minden jöt s szépet, áldjon az isten , két kezed hogy szeretettel neveled e két gyermeket. ❤️🙏aki irigy nemtudja mien harcos vagy 😉😇🥰😍
Kedves mindenki! Örömmel osztom meg a hírt veletek.Mától 2 beteg gyermekről gondoskodhatok.Lányom Zdrobahly Krisztina 5 éves Fiam Toth Bence 9 éves.Akiket ezért köszönet illet;Országos szakápolói intézet.Akik támogatták a sprciális nevelőszülőiségem.Köszönet illeti továbbá Kunka Magdolna kijelölt szociális gondozot.A barátaimat Kírám2-t,Valamint Brandy85 öt.Kérem a jó istent adjon nekem erőt,sok sok évet.Hadd adjak ennek a két gyerköcnek sok szépet
🙏🙏
Ez nem teljesen igaz.Ez az oldal azért jött létre hogy a hozzánk hasonló helyzetben lévök tudjanak egymástól tájékozodni.És olyan emberekkel kapcsolatot teremteni akik hasonló helyzetben vannak.És megértik egymás problémáit.Ha nem igy lenne akkor nem lenne szükség erre az oldalra.És én igen is hálás vagyok azoknak akik létre hozták ezt az oldalt.Én két gyermekemre kapom a Gyod-ot.És két gyermekem mellet is van időm hogy napi két-három alkalommal ellátogassak az oldalra és tájékozodjak hogy tudok e valakinek segíteni vagy éppen én találok olyan hozzá szolást ami nekem segít.És hogy megcáfoljalak a Gyod-dal és ápolásival kapcsolatban.Én már 20 éve kapom a Gyod-ot.Ez idő alatt én már sok váltózást megértem.És nem tudnál olyat kérdezni a Gyod-ról és az ápolásiról amire nem tudnám a választ.Csak kérdezned kell.
Pedig a hatarozatban az van minden ho 5ig meg kell kapni
En is igy tudom postan meg gondolom 3
nem az a baj hogy segítik egymást csak felesleges vitákba kár belemenni olvasom a forumokat és aki lelketlen állat beteg gyerekekről ilyen véleménnyel van azt elkell ásni, nemfogja megérteni amit mondanak az érző emberek. Elment más irányba a forum lényege.
Szia hétfön reggel lessz 😊
Sziasztok. Fejér megyét tudja valaki?
Ilyen kérdésre senki nem fog tudni fix választ adni..
60 nap az elbírálás, hóközi utalás nincs, szóval vagy most hónap elején vagy december elején.
Határozat sokszor később jön, arra nem kell alapozni. Azon nem múlik
Szia, nekem múltkor 2-át mondtak, mikor személyesen bentvoltam. Örülnék, ha előbb jönne 🤞🤞, csak nehogy megint kavar legyen, hogy mégse :/
Mindenki kapott választ. Ha nincs itt senki és nem "itt éli életét" ahogy te mondtad, hogy kapnál választ? :D
Ha zavar, hogy nemcsak dátumok, de egymás támaszai is vagyunk a fórumon, máshol is lehet ám tájékozódni 🤷♀️
11-ig utal vagyis 3-kor legkésőbb rajta lesz. Türelem
11ig kiutaljak momdta a hölgy
Bele fog férni ha ma utalják.
Köszönöm csak azért kérdeztem azt mondták 11ig kiutaljak de ha nem írja jóvá bank akkor hétfőn
Azt mondták 11kiutaljak ha jovairasba nem fér bele majd hétfő akkor
Elvileg igen ma utal. De nem kell türelmetlennek lenni. Délután szokott érkezni a számlára.
Igen 30-án. Postai 3-án.lesz. Remélem.
Egyes emberek itt élik az életüket De jó hogy erre is van időtök beteg gyerekek mellett De ha valaki kérte valami gyoddal vagy ápolási val kapcsolatban de a Persze nem kapsz választ
Vas megye biztos ma utal?
Szolnok megye 2 dikán utal ezt az információt kaptam emailban :)
sziasztok!!
Én ezt kaptam pest megyéről!!
Üdvözlöm!
Az éves tervben szereplő kiírás szerint 30-án.
Köszi szépen a választ. Ha hétfőn utalnak akkor pénteken megkapom postán. Eddig legkésőbb ötödikén megkaptam, de az most vasárnapra esik, de a héten még szerdán a november elseje is bekever.
További ajánlott fórumok: