Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Neked már írtam korábban is, hogy november 2-a utalnak.
Kb 2-3 napja kérdezted, és akkor is úgy, hogy konkrétan előtte kérdezték Nógrád megyét és arra is írtam :D
Emailban nekem azt irták hogy Szolnok megye 2 án utal
salgóratjánban valaki tugya mikor utal
Szia!Tavaly is 2.-án utaltak szerintem most is így lesz.
Sziasztok Szolnok megye mikor utal ápolásit tudja valaki? Köszönöm a választ
Már többen kiírták, hogy 2án utalnak...
Utobbi kettő év talasztalata alapján november 2-án utalnak.
Sziasztok!
Veszprém megye mikor kapja a gyodot?
Sziasztok Győr Moson Sopron megye nem kap előbb?
Most ugy hartam kuldtek oapirokat a felulvizsgalatra de kertek a rokkant ellátási papirt meg a fogyatekassagit es nem jottek..koszi szepen a vallaszod
Rokkant járadék:
55.500 Ft ra emelkedik
és visszamenőlegesen jön még + 16.680 Ft
Sziasztok
Ápolásit
Mikor kapunk
Szabolcsmegyében
Tudja valaki
Sziasztok! Gondoltam meg kérdezem azoktól akik nem felnőtt már a gyerekük mit tudtok novemberbe kapunk valamit a rokkantságihoz pémiumot?
Én is a 2-3 munkanapot írtam. Ezért írtam, ha 31én utalnak, hogyha szerencsés 3án kapja, de inkább 6.
2-án nem kaphatja...ha 31én utalnak, 1-je ünnepnap, nem munkanap.
Ezért javítottalak ki.
Elképzelhető az is. Viszont a számlás utalást megelőző 2-3 napban utalják a postára.Amikor még postán kaptam akkor utalást követő 2. vagy 3. napon hozta a postás. Azért írtam,hogy 2.-a vagy 3.-a amikor viszi a postás.
Üdv!Budapesten hányadikán hozza a postás a Gyodot?
Köszönöm!
Véglegesnél elvileg csak bekérik a papírokat, és ne feledd nem csak a gyerek állapotát nézik, hanem lakhatását, körülményeit, ellátását stb.
Szia bocs kerdezek Mi E kategori veglegest kaptunk hat eve ,megis felul vizsgalnak ket evente.ez igy jogos?
Szabolcs megye 2-án utal.
Mi is pont így voltunk nekem is 29 éves a kislányom.
Bocs, ha kecskét írsz, akkor nem tudhatom hogy tehénre gondoltál..
Nem kellett volna magyarázkodnod. Tévesen írtad, ezt kellett volna írnod:
"ja bocs, rosszul írtam, ápolásit kaptam, és utána GYOD-ot"
ennyi
Igen, ez mindenkinél így volt, automatikusan GYOD-ba rakták 2019 január 1-től a beteg gyermeket ápolókat, utána kezdték meg a felülvizsgálatokat. Sokaktól el is vették utána, hogy nem jogosultak rá. Az E-kategória nálatok végleges? Mi csak 5 évre kaptuk meg tavaly a 18 éves gyermekemre (papírokból döntöttek). Nem tudom mire számíthatunk 2027-ben, ha lesz a felülvizsgálat. Papírokból döntenek, vagy esetleg be is hívják?
Köszönöm szépen és viszont kívánom neked
Emelem kalapom ismeretlenül is.Sok kitartást és jó egészséget kívánok.
Az igaz de elötte emelt ápolásival kezdtem.És én automatikussan kaptam meg a Gyod-ot amikor bevezették.Amit te csinálsz az már kukacoskodás.Csak azért irtam a gyod-ot hogy ne kellegyen annyit írnom.Akkor számolj.A fiam 29 éves.A lányom meg 31 éves.A fiamnak akkor kellett lekérnem az E kategoriát amikor elöször megemelték az ápolásit 33 000-röl 56 000ft-ra.Mert kb.10 évig 33 000ft volt az ápolási még emelten is.És amikor bevezették a gyod-ot akkor én csak egy határozatot kaptam felül vizsgálat nélkül hogy meg szünik az ápolásim és helyette jogosult vagyok a Gyod-ra.Ez elég bö magyarázat neked?
Nekem is sujosan autista 29 éves lányom és van egy teljes szajpad és ajak hasadék élő lányom ő 20 éves a legkisebb mozgás korlátozott ő most lesz 19 és minden öröm és jó tőlük van és önkéntes vagyok egy kórházban bírom mert imádom a gyermekeim jó téged olvasni
nagyon széppen köszönőm a választ
További ajánlott fórumok: