Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
"Olvassa vissza a 22295 -ös bejegyzést... Még mindig aktuális..."
Győr-Moson-Sopron megye mikor utal, megtudná valaki mondani? Köszönöm
Szia, szeptember 2-án utalják másnap lesz a számlán
Semmi közöm hozzá, hogy ki hogyan iskolázza be a gyermekét!
Ez mindíg is így volt, hogy vannak megyék (rendes utalás esetében is), ahol egy héttel korábban kapják meg a pénzeket és vannak megyék, akik csak utána. Valójában mindenkinek 30-31 napja van sajnos beosztani, akik hamarabb kapják is, mint akik később.
Hogy mi alapján utaltak mondjuk Szabolcs megyében és Heves megyében még nem, azt csak fent a bársonyszékben tudhatják.
De gyorsan hozzáteszem, hogy a kormányrendeletben, tv-ben is a szociális ellátásokra vonatkozott a beiskolázás miatti hamarabb utalás. S az Ápolási vagy a GYOD nem szociális, vagy családtámogatási ellátás.
Azért azon ismerősök, akiknek "pakkot kell bevinni az iskolába hétfőre", pár napja kaptak családit, vagy gyest. Szóval volna miből vinni, persze ha már az sincsen, az már csak azokra tartozik.....
Ez ok én is ezt mondtam de akkor hogy lehet hogy àllítólag van megye ahol már számlän van,sok helyen meg majd a jövôhéten?Ezekszerint nem ugyanolyan gond egyik vagy másik helyen a besuliztatás?Több sorstárs van a környékemen akik megkaptàk e-mailban hogy hétfôre milyen pakkot kell bevitetni a gyerekkel csak épp pénz nincs így teljesen beparàztak...Nekünk nem gond,van tartalék de kölcsönözni nem tudok nekik én sem csak rossz làtni hogy szétveti ôket az ideg...
Szép estét! Borsod Megyéről van valakinek infója? Gyod
Köszönöm
Szia.
A GYOD és az Ápolási csak nevében más és sajnos összegében.
Az utaló szerv ugyanaz, ugyanakkor utalnak GYOD-ot is, mint Ápolásit ezáltal.
Megyénként ugyanakkor, más megyéktől azonban eltérően.
Sziasztok!Szeretném kérdezni hogy a 09.02.-09.03.-utalások a Gyodra vonatkozik vagy az ápolásira?Úgy vettem észre hogy nagyon sok zavart okoz hogy 10-bôl 9 alkalommal ápolåsiként van nevezve a Gyod és az àpolási is...Sok ápolàsis rohan a bankjàhoz mert vannak akik a szàmlàn lévô Gyodot àpolàsiként írja ki.Csak ma 4 szomszédom akadt ki mert nem volt a szàmlàjàn az ellàtàs,pedig itt azt olvastàk hogy rajta van...
Szia, Szolnok megye 2-án utal
Jo estét Szolnok megyéről tud valaki valamit ?
Olvassa vissza a 22295 -ös bejegyzést... Még mindig aktuális...
Bács megye is harmadikán kap! Mi se kapunk előbb!!!!
Esetleg ha valaki magánszemély utal neked pénzt azt jóváírják de a csoportos utalást biztos, hogy csak másnap...
Sziasztok!
Hajdú - bihar megyébe kiszokták utalni a Gyodot hamarabb vagy mindig csak hó elején ? Köszönöm !
Szia.
Csak mondom, hogy olyan nincsen ma Magyarországon, hogy bármelyik bank is valakinek utalna 30 percen belül, mert a csoportos megbízásokra az azonnali utalás nem vonatkozik és nem is fog, már pedig az ápolási, GYOD és a többi ellátás csoportos megbízással történik megyénként, de eltérően.
"Csoportos utalások esetében a bankszámlára a következő nap könyvelődik a beérkezett összeg."
Ma nem utalhatott Tolna megye, legalábbis a mi városunk kimaradt, mert az én bankom az utalástól számított 30 percen belül jóváírja és nincs számlán.
Csongrád sem! Meg még több...
Dehogy kapta meg minden megye, hiszen Budapesten sincs még ápolási (otp bank )
Szinte majdnem minden megye megkapta a gyodot csak bèkès megye nem.
Sziasztok!
Vas megye ma utalt, holnap számlán lesz a gyod.
Szép napot mindenkinek!
Tolna megye ma utalt, úgyhogy holnap már a számlán kell lennie.
Valaki tudja e hogy holnap tolnapmegyébe már meg e kapjuk számlára?
Sziasztok. Fejér megye postás hordta a gyodot.
Baranya megye postai kifizetésról tudtok valamit? (GYOD )
Köszönöm szépen
Ápolási Pest megyében számlán van
Szia már írtuk egy páran, hogy augusztus 30-án lesz számlán és postán is Heves megyében!
Sziasztok Hevesmegyéről tud valaki mikor lessz utalás Köszönöm
Ja en a 061328-5862 hivtam ami szamot itt olvastam az nem vette fel egyszer sem.
Szép napot mindenkinek.En nagyon ritkan irok de napi több alkalommal olvasom a forumba irtakat.Budapestről ma kerdeztem több hejre is telefonaltam es mind azt mondta jövő het 2.a vagy 3.an lessz.Pontos datumot nem tudd mondani de 5.ig megfogjuk kapni.Meg ez a hölgy volt a legkedveseb.Köszi szep napot mindenkinek .Meg vagyok en is löve na mindegy.
További ajánlott fórumok: