Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Csak azért, mert sokan kiírjál (láttam te is többször az igaz dátumot), de azért hívogatják őket....
S azzal mindenki tisztában van, hogy a te esetedben is sajnos nem az a szerencsétlen ügyintéző tehet arról, hogy Csongrád megyében nem utaltak még, vagy mindig valamiért közbe iktatnak egy hétvégét.
Ha ez is egységes lenne valóban jobb lenne, de remélem nem bántalak meg vele, ha azt mondom amit ma már írtam, hogy azon megyék ahol később utalnak most, kevesebb időre kell beosztani, mint akik már megkapták. Persze ez nem vigasz és igazad is van, mint mindenkinek, akik nem kapták meg, mert nem igazságos!
én pl 33700 ft ot kapok a létminimum 75 ezer
ez mindent elmond
a lánchídhoz láncolom majd magam és tüntetek
Szia először is....
Azt hiszem jól elolvastam, ahogyan mások is elolvasták...
2019.08.28.
"Sziasztok!
Vas megye ma utalt, holnap számlán lesz a gyod.
Szép napot mindenkinek!"
Ezt nehezen lehet félre értelmezni, de ha nektek úgy jobb, hogy szédítitek egymást (akinek nem inge....)!
jönne a kis pénzecske
lenne egy kis boltocskázás
Sziasztok!
Szégyen ahogy egymást szidjátok!
Ha egy idegennel igy beszéltek akkor aki ott van veletek és rávan szorúlva a segitségetekre vele milyen lehet a stílus......
Ha számodra nevetséges átverni ápolói sorstársaidat, akik várják a pénzüket joggal, akkor vállalom!
Off.
És látom válaszolni sem....:-))))
Jó szemed van, hogy látod a mosolygó jel jellegét (cinikus), bár telefostad a fórumot a hülyeségeddel, egymás után két bemásolt email-el, konkrét válasz helyett.
Minden jött-mentnek pedig eszemben sincsen email címet megadnom.
További szép napot!
ui: Nem szereti senki sem, ha félrevezetik. Szegény Vas megyeiek, akik elhitték....
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?