Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Mindennek van egy határa, és ezt maga most kicsit átlépte! Talán nem kéne ezt a Szuperül működő Fórumot hülyeségekkel megspékelve! És mint írtam Fórumozó Társaim Szavahihetőségét felülbírálnia! Majd akkor, ha lesz rá hivatalos Jogosultsága! Addig Nem!!!!!!!!
Jó estét! Ugye amiket leírt, nem komolyan gondolta? Hogyan meri venni a bátorságot, hogy az a Fórumozó Társaim, én is Akik Kiírták, hogy számlán az ápolás maga ezt kérdőre vonja? Milyen jogalapon? Hivatalból utána nézett? Miről ír itt maga? Ez a Hoxa Portál Csalad-Barat Fóruma, nem egy uhh , majdnem olyat írtam, amit később magam is megbánnék! Még jó, hogy olyan fájdalmaim van, ami visszatart attól, hogy cifrabbakat írjak! Ön Egyik Fórumozó Társam Szavahihetőségét sem kérdőjelezheti meg! Ha utaltak, akkor utaltak! Ennyi ! Viszlát
Családi pótlék talán holnap (csütörtökön) reggel, legalábbis a nagyobb bankoknál... Takarékbanknál talán holnap délután... Ápolási díj legelőbb dec. 27-én.
Gyorsan hozzátenném, hogy az ön által leírt December 27.-i dátum sem valós!
Szóval csak óvatosan a bántó szavakkal, hogy ki milyen valótlanságot állít....
Jo estét kivánok akor a két ünnep közt lesz a postán?.
Szép estét kívánunk!
Szerintem mindenki próbálja a valós dolgokat ide leírni. Hajdú Bihar megyei ismerősöm küldött üzenetet, hogy Ő meg kapta az ápolásit, ezért is gondolom, hogy azért mert ön nem kapott, attól más nem hazudik. Én sem kaptam Szabolcs megyében, de nem is érdekel mikor küldik.
Külön örvendezetes, hogy önnek van ideje ápolt mellett arra pazarolni az idejét, hogy utána nézzen az itt leírt dolgok hitelességének. Gratulálok önnek külön ezért és egyben kívánok szép ünnepeket!
Minden Kedves Forumozó Társaimat arra szeretném kérni,hogy csak a valós dolgokat írják le az ápolási díjjal kapcsolatosan. Sokan írták Zala megye stb hogy számlán az ápolási. én ennek hivatalból utána néztem a ezeknek nem minden esetben sőt az esetek többségében nincs valós alapja! Kérem tehát csak a valóság hű adatokat adják meg! Az ápolási díj utalásai 2018 dec 27 n történik meg a legtöbb megyékben sőt a hivatalból utána néztem (pénzügyi osztályon dolgozom)a legtöbb megyében még nem kaptak jelzést a Járási hivatalok az a folyamata a dolognak, hogy a Járási hivatal a pénzügyi osztálytól kapnak sms illetve net formájában az általuk létszám fejében hogy az utalás a leadott személyek esetében megtörtént.Amíg ez nem történik meg addig nem lehet az ápolási díj a számlán. osztálytól hogy az utalások megtörténtek.
Itt Hajdubiharban ma reggel már a számlámon volt...
Kellemes,és boldog,békes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!🌲🙂
Szívesen viszont kívánom.
Bettike80 Köszönöm a válaszodat, Boldog Karácsonyt kivánok,valika2014.
Kedves Adrienn!
A Helyi Járási Hivatalnál tudsz igényelni Egészségkárosodási Támogatást, nem sok, de az is valami, a család bevételétől függ az összege. Ezt is kb. két évente vizsgálják felül.
Sziasztok! Békés megye 21 én pénteken lesz számlán, és a postás is ekkor viszi.
Szia én azt az infot kaptam hogy a postásoknak mai napon lett elutalva a kártyásoknak pedig holnap.
köszi a válaszért, remélem hogy igy lesz, kellemes ünnepeket minden fórumozó társamnak
Sziasztok! Kerem segitsetek,adjatok tanacsot mit tegyek? Leszazalekoltak ÖEK 80%-ra de elutasitottak a megvaltozott munkakepessegu szemelyek ellatasat azzal az indokkal,hogy nincs eleg biztositasi jogviszonyom az elmult 15 evben. 10 evig voltam gyesen a fiammal,majd utana dolgoztam tobb helyen/nem volt mind bejelentett hely/ es jelenleg edesapamat apolom 24 oraban. Egyenlore kapom az apolasit de apa eleg rossz allapotban van es ha esetleg meghal akkor ellatatlan maradok ugy hogy 80%-ba egeszsegkarosodott vagyok, konkretan gyogyithatatlan rakos es rehabilitacios kartyara sem vagyok jogosult. Minden tanacsot szivesen fogadok,megegyszer kerem aki tud segitsen mit tehetek ilyen esetben? Esetleg mas jaradekba vagy segelybe reszesulhetek-e? Koszonom elore is!
Sziasztok,tudja valaki hogy Szolnok megyében mikor utalják az ápolást? Köszönöm 🎄
Áldott Békés Karácsonyt minden kedves társaimnak.valika2014
Sziasztok, kedves társaim. Szeretnék érdeklődni, hogy Szabolcsba mikor jön az ápolási, mert ahogy figyelem, Szabolcsiak, nem nagyon érdeklődnek, nem tudom mi az oka kevesen vagyunk hoxások, vagy mindenki jól értesült. Általában én szoktam néha érdeklődni,, ha tudnátok segiteni nagyon meg köszönném. Előre is köszönönöm maradok tisztelettel valika2014
Sziasztok. Budapesten esetleg tudja valaki mikor lesz számlán az ápolási? Ez úttal egyben kívánok minden tagnak és családjának áldott békés karácsonyi ünnepeket.
Azt írták, hogy pest megyében pénteken lesz számlán. Akkor valószínű, hogy két ünnep között.
Sziasztok postán mikor lesz ápolási. Abonyban?
Sziasztok! Új tag vagyok napok óta figyelem az oldalt a hozzászólásokat.
Az lenne a kérdésem tavaly ilyenkor csp vel együtt megkaptam a csed et is. Most tudja valaki idén a gyed is megjön?nem munkáltató utalja. Köszönöm
Kedves Ancsika56!
Kívánok neked sok erőt a betegség elhordozásához.
Köszönöm szépen a sok tájékoztatást és a sok segítséget amit a fórumon teszel. Hálás vagyok érte.
Kívánok Neked és Minden egyes fórumozó társamnak:
Áldott, Békés, Egészségben, Szeretetben, Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves fórumozó társamnak, és Kedves Családjuk Minden Egyes Tagjának Hitben, Reményben, Mérhetetlen Nagy Szeretetben. Gondoljunk az Úr Jézus eljövetelére is, hogy, mekkora áldozatot hozott értünk. Kívánok mindenkinek sok szeretett és békességet az ünnepekre. Fórumozói Üdvözlettel: Nick56
Van ma ápolási vas megyebe valaki tudja e
Köszönöm az egész éves információt Mindenkinek! Áldott ünnepeket kívánunk az egész családommal!
Sziasztok! Győr-Sopron megyéről van infója valakinek ?
Hajdúba mikor lessz a postán?
Baranya megye K&h Bank ápolási a számlán.Kellemes Ünnepeket Mindenkinek 😇
További ajánlott fórumok: