Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Üdvözlöm!
A jövedelem igazolás amiatt kell hogy csak 4 órában lehet dolgozni és erröl kérnek igazolást a munkáltatótól,mert a sima fizetési papirt nem fogadják el magába! A GYOD a betegsége miatt jár ha megadják! Nem a leirt jövedelem alapján állapitják meg! Egységes az összeg egy gyermekre!
üdvözlök mindenkit
érdeklődnék ha valaki meg írná nekem hogy a gyod hogyan jár mert kint voltak felülvizsgálat volt julius 27 én és nem kaptam még határozatot de ma telefonált egy ügyintéző hogy kell minden jövedelem igazolás most a gyod jövedelmi alapon jár vagy a betegségre mert a lányom mozgássérült nem tudja magát ellátni akkor mért kell az igazolás nekik vagy kevesebbet kapnák gyodott ha valaki meg tudná nekem írni ezt előre is meg köszönöm a választ
Én voltam az az okos. Gondolod, hogy unalmamban írtam? Be is másoltam, amit találtam fenn az oldalon, írást. Mi is vártuk, mi sem kaptunk.
Díjaznám, ha átgondolnád, mit írsz le.
Köszönöm
Szia.
Eszem ágába nincs vitatkozni. Nem szokásom. Nekem mindig felveszi egy kedves hölgy!
De pontosan meglátjuk mi lesz!
🙂
Szia!
A 0617958827es számot hívtad?
Na az a tuti! Nem lesz ne várja senki a héten! BUDAPEST
Nincs vagy lesz holnap vagy jövő héten
Mondjuk valami okos kiirta hogy 26-an utaltak és 27-én lett volna számlán de elég jól félre vezette azokat akik Somogy negyeiek és ma várták a pénzt. Nem tudom ez mire jó hogy hazugsagokat írunk le
Szeged 30-an utal! MKB BANK szombatn leveheri a számláról! Más hétfön
Üdv Eszter
Sziasztok!
Beszéltem az illetékessel.. Úgy néz ki, hogy 2019. 09.02.án utalják számlára az ápolásit BUDAPESTEN.
AZT MONDTA SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY ELŐBB UTALJÁK! Na azért kiváncsi vagyok!
Szép napot 🙂
Sziasztok!
Én úgy tudom,csak 3.-án várható,max 2.-án számlára.Postán meg majd 4-5.-e.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?