Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia a kislányomra 2018ota igényeltem meg az ápolásdilyat de a 2019 törvények alapján már gyodon vagyok 2019 január elsejétöl hogy hány éves kortól? Szerintem nincs megszabva ha beteg alaki ápolás igényel a háziorvos kitölti a papírt akkor igényelhetö
Szia.
Felfelé, vagy lefelé?
Sziasztok.
Olyan kérdésen lenne, hogy tudja-e valaki, hogy hány éves kórtól lehet igényelni az ápolásit?
Szia! Csütörtökön utalnak pénteken levehető!
Sziasztok Hevesmegyéről tud valaki mikor utalnak
Fincza. Szia ma azt mota nekem a Postás csütörtökön hoza a Gyogyod, zala megyében lakom. 😔
Sziasztok!
A postás ma hozta Gyod.Pest megye. További szép napot kívánok mindenkinek! Üdvözlettel: Nick56
Nagyon szépen köszönöm az infókat! Aranyosak vagytok!
Szia.
Légy üdvözölve.
A számlára utalás után 2-3 nappal kapod, de lesznek kivételes helyzetek, amikor a postára érkező hamarabb lesz, vagy egy-időben a számlásokéval.
További szépet!
Szegeden postai uton okt 03 an hozza
Kb péntek fele megkapod Evica
Sziasztok. Új vagyok a fórumon és tájékozatlan. Épp ezért szeretném kérdezni, tudja e valaki, Szegeden postai úton mikor várható a Gyod. Azt olvastam, hogy számlásoknak volt utalás.
Ma voltak GYOD felülvizsgálaton kint. Semmi különös, adategyeztetés, pár kérdés, pont tábla kitöltés, és meg is volt. Nem kötözködött, kedves volt, szakszerű gyors. Gyereket nagyon nem is nézte.
Nem volt gond.
Valaki tudja hogy tolna megyében mikor lesz utalás meg a postán mikor lesz ápolási
Szuper :) köszi az infot szép napot
Sokan laknak ott is:-)))
Már többször leírták az utalási infókat, csak vissza kell olvasni.
sziasztok Zala megyérör valami info!?
Szabolcs megye ma utalta el, holnap lesz a számlán!
Körülbelül harmadjára írom...
Nekünk sincsen, de nincs is miért rajta legyen...
Mindenkinek a számlán nekem nincs Szabolcs egye xd. Lol.
Ma utalják, holnap lesz a számlán
Szolnok megyét tudja valaki mikor lesz ápolási ?
Csongrád megy tegnap utalt
Sziasztok!Csongrád megye gyod. otp számlán van.
szeged otp nekem ebben a pillanatban irta jóvá ápolási
Sziasztok!☺Baranya megye Raiffeisen Bank ápolási a számlán!Szép napot
Budapest holnap lesz számlán az Ápolási /Gyod.
Posta Péntek
További ajánlott fórumok: