Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok.
Valaki Bács Kiskun megye,sima apolasira van ma esély postás által?
Szia.
Biztosan nem. Az egy viszonyítási dátum.
Bács Kiskun élén jár annak,hogy annál is később utalják el.
Inkább utóbb,de jogos járandóság esetén aznap vagy rákövetkező nap a számlás kifizetés.
A dátum a számlás utalás kezdete,postai kifizetés rákövetkező 3.munkanap.
Sziasztok, érdeklődnék, hogy ugye itt : [link]
Április 4.-én lesz utalás. Azt szeretném tudni, hogy esetleg előbb utalják- e ?
Köszönöm a válaszokarlt. Puszi
Igen ezt értem,de a határozat december hónap első napjától lett megállapítva.
Pénzügyi utalás az márciusban történt.
Köszönöm válaszod,nincs semmi leírva erre vonatkozóan,és most megint megnéztem a banki kifizetést,az csak a decemberi,januári,és februári.
Más sajnos nem érkezett.
De szerintem írok nekik pár sort, aztán majd eldöntik,hogy megilleti őt vagy sem.
Bács Kiskun csütörtökön kapott aki számlás.
Látom olyan jogosultak sem kapnak ma sem posta által,ahol maga a számlás utalás előbb történt mint nálunk.
Így nagyon ma én sem várom,max szerdaíg .
Szia!
Na,ez jó hír! :)
Köszi az infót!
Szia!
"Tizenharmadik havi ellátásra az jogosult, aki a tárgyévet megelőző év legalább egy napjára, valamint a tárgyév januárjára jogusult volt..."
Egyik hogy a jogerőre emelkedéskor,határozat elkészültekor még nem volt ellátása hivatalosan,ez utólag visszamenőleges hatállyal lépett életbe,de a törvényt ha jól értelmezem,akkor járnia kellene/kellett volna. Tehát érdemes rákérdezni.A határozatban esetleg nincs erre utalás? Illetve nem érkezhetett a visszamenőleges összeggel az is? Egy telefont mindenképp megér,mert én úgy értelmezem,hogy járna,de nem vagyok szakember. Sok sikert! :)
Sziasztok,gyermekem 2021 év decembertől kap fogyatékossági támogatást,amit most márciusban utaltak ki visszamenőleg egyosszegben.A 13 havi fogyatékossági támogatás összege nem érkezett meg .
Érdeklődni szeretnènk,mert nem találtam erre információt,hogy neki járt volna e a 13 havi fogyatékossági támogatás amit 2022 februárban utaltak ki az érintetteknek?
Ha tudtok érdemben válaszolni azt hálásan köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?