Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia!
Dolgozhatsz rész munkaidőben, napi maximum 4 órát.
Nincs maximálva a bér.
Sziasztok!
Nincs minden kormányhivatal oldalán feltüntetve....Soknál igen,de nem mindnél. Nálunk pl (Csongrád megye) januárban közzéteszi az éveset.Van,ahol havonta,máshol egyáltalán. :)
A Bács Kiskun megyei kormányhivatal oldalán pénzbeli ellátások utalási időpontja ikon van fennt folyamatosan a jobb oldali menusorban.
Az hogy még ebben is eltérnek a megyei hivatalok honlapjai az már nem az én hibám...
Szia.
A napok száma egy héten nem számít,a lényeg nekik hogy 4 óra legyen és igazolás,hogy azt az időt meg tudod oldani,hogy valaki helyettesít az általad érintett személy ápolásában.
Az összeg nem meghatározott,abba talán nem kötnek bele.
Sziasztok!
Előre is bocsánat, kérdésem nem illik ide, de elég sokan vannak itt, remélem valaki tud segíteni.
Jelenleg ápolási díjban részesülök, és találtam egy álláshirdetést, miszerint részmunkaidőben felvételt hirdetnek egy céghez.
Kérdéseim a következők:
- Tényleg dolgozhatok részmunkaidőben ápolási díj melett?
- Van kikötése, mennyi fizetést kaphatok mellette?
- A részmunkaidő rögzítése milyen formában történik pontosan? Ha 4 órában kell dolgoznom, de heti 6 nap, az ugyanúgy belefér?
Sberbankos számlások nem tudják hogy mi a helyzet a március elején utalt pénzzel? Ugye ezt elvileg nem a MÁK hanem a kormányhivatal utalja, tehát a tegnapi bejelentés ezt nem érinti, nem is szerepel a felsoroltak közt az ápolási, GYOD lásd lejjebb a linket.
Én 2-án adtam le új számlaszámot. 8-án azt mondták hogy nálunk 3-án kiutalták a sberbankosoknak is és addig hozzájuk nem érkezett vissza igy nem tudták mi lesz. Az biztos hogy se az új számlaszámra se postán nem kaptam eddig meg. Pedig az új számlaszámot már elfogadták, kaptam is róla levelet. Én majd most a tegnapi MÁK-os hír miatt hétfőn akarok érdeklődni a kormányhivatalnál hogy velünk mi lesz, de hátha valaki többet tud már.
Megnéztem,valóban nincs fennt.
De ez nem egy állandó ablak szokott lenni,hanem havi zárások környékén rakják ki tájékoztató jelleggel .
Ettől függetlenül két hét erejéig általában fennt van .
VAS MEGYE!!!!!!!
Tisztelt Németh Katalin!
A 2022. március havi GYOD ellátás előreláthatólag 2022. március 30-án kerül utalásra.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?