Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én neked hiszek.Mindig valós amit kiírsz,ha bár én póstai úton kapom a gyerekem után, de nem emlékszem mikor van.
Miért kérsz elnézést? Elég sokszor írtuk, hogy Baranya 30-án utal.
El nézést kérek de úgy tudom hogy Baranyamegye 30 án utal gyodot fel teszem a linket
Rokkant járadékot és FOT-ot is kap 13. havit
Tudom nem ide tartozik.
Esetleg valaki segítene 5 hónapja vagyok tápenzen S minimálber rel vagyok bejelentve .most megy az ugyintèzesa OEP nél S .kèrdèsem mennyi pènzt kapok valaki segítene
Kèrdesem lányom rokkant nyugdíjas 25 èves S kapja a Fot őt is akkor most az is lessz 13 havi valaki segítene hogy van ez?
Békés megyében minden hónap első munkanapján ami most 3.-án lesz az ápolási utalása.
Nekem is tavaly február 12.- én volt számlán a 13. havi FOT,a februári és a 13. havi nyugdíjjal együtt.
Igen, nekem is így utalták tavaly.
Nem, megnéztem amióta jön 13. havi, mindig februárban utalták el..12-én a dupla rokkantjáradékkal együtt jött.
Már írtam a 13. havinak smemi köze a kiutalások adott dátumához, ez egy egyszeri külön dolog, és mindig februárban jön
Pedig hidd el hogy így van majd a fot 13 havi márciusban jön,tavaly is akkor jött
Mindez azért mert a nyugdíj adott hónapra jár a fot pedig utólag(hogy érthető legyen márciusban kapod a februári fotot és azzal jön a 13 havi Fot is)
Kicsit sem..semmi köze a 13. havi kiutalásoknak az aktuális időpontokhoz. Ez egy egyszeri külön juttatás és mindig februárban jött.
Nálatok lehet, nekem mindig februárban jött..nem is értem miért menne márciusban? A 13. havi ellátmányok mindig februárban esedékesek, szerintem elnézel valamit.
Sziasztok Baranya a pénzügyi osztállyal egyeztetve január 30 utal
Szia! A 13. havi Fot nyugdíjkor van számlán amikor a rokkantsági járadék.... megnéztem a tavalyi utalást.... legalábbis nálunk ahol mindkét ellátás jár
Szia. Minden hónap utolsó előtti munkanapja. Szóval elvileg csütörtök.
Szia,
Hajdú - Bihar úgy tudom hónap első munkanapján utal, ami most február 3. Szerintem a többi hónapban is első munkanap várhatod.
Nem is adja be egyszerűen. Én már csak beírom google-be Komárom - Esztergom megye szociális ellátások utalása és akkor kiadja az oldalt egyszerűen. 😊
Ez így igaz,mert a Fot mindig utólag jön a rokkantsági járadék pedig adott hónapra jár,így a fot majd márciusban jön duplán
Zala megye ápolásiról tud valaki infót,hogy mikor lesz számlán?
Elnézést, hogy bele trollkodok.
A rokkantsági járadék februárban jön duplán.
A Fot pedig csak március hónapban,ez az elmúlt években is így volt.
Baranyai utalásról van valakinek infója?
Igen a FOT is és a Rokkantjáradék is duplán jön, mert nyugdíjszerű ellátások
Sziasztok a fogyatékossági most februárban jönn duplán ?
További ajánlott fórumok: