Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Tudom, már sokszor volt róla szó. De már unom ezt a sok képmutatást, ami ittmegy. Ez se szól semmi másról, minthogy rohadjon meg, aki egy két nappal előbb kapja :D
Ha arról szólna, hogy egy napon kapjuk, tegyük fel az első munkanap lenne, akkor is ugyanannyit várna és ugyanannyi ideig kellene beosztani a pénzét, mint most. De most zavarja, mert mi az, hogy más előbb kapja.
Arról már nem is beszélve, hogy hányszor mondtuk decemberben, előbb kapjuk az utalást, ez nem jelenti, hogy több pénzünk van, ugyanúgy februárig be kell osztani, mintha január elején kaptuk volna.
Tudom, hogy kevés a pénz, mindenki egytől egyig én is nehezen jövök ki belőle.
De azért nem a hivatalok a hibásak, hogy felnőtt emberek zsebét égeti a pénz, amit előbb kiutalnak.
Aztán mindig az a szemét, aki kimondja az igazat és nem bólogat, hogy minden hivatali dolgozó szemét. (Csórók nem is tehetnek semmiről 😅 )
De ezt megértetni egy olyan fórumon, ahol ezerszer leírsz mindent, de vagy nem lát, vagy szöveget nem tud értelmezni, nettó lehetetlen. Kedvencem, mikor valaki nem tudja az infókat, de a fals infókat tényként közli. Aztán tegyél rendet.
Én figyelembe veszek mindent nagyon is!
Csak nem fogadom el.
Hidd el sikerűlne.
Vagy te ellenünk vagy!
Remélem nem! 😃
Baranya egész éves utalás.
01.30
02.27
03.31
04.25
05.30
06.30
07.30
08.29
09.29
10.30
11.28
12.18
A megyék 70%a első munkanap utal, szóval, ha valaha egy munkanapra hozzák az utalást a hivatalok, az nagyon valószínű, hogy ez a nap lenne. :)
A kincstár sokat nem tehet a költségvetéssel, amit minden megye hivatala maga oszt be. Ezért van eltérés. Ha változást akarsz, azt nem a kincstárnál fogod elérni.
Szia.
Ez komoly?
El sem hiszem hogy Veszprèm megye nem utolsónak kap 😀
Szívesen :)
Változott tehát most minden hónap utolsó napján kapjuk nem hó elején ügyintéző által tudom .
Most január 31-én lesz számlán.
De itt az egész éves, esetleg fotózd le vagy írd ki, vagy mentsd el a linket:
Kedves csoport társak! Többen kérdezték a FOT igénylésének menetét:
1.a kormányhivataltól kell igényelni egy ehhez szükséges nyomtatványt
2.ezzel a nyomtatvánnyal,es a szakorvosi véleménnyel kell elmenni a háziorvoshoz,aki kitölti a ráeső részt.
3.ezeket az igazolásokat,a betegségre vonatkozó orvosi ambuláns lapokkal,ha van kórházi zárójelentésekkel (fénymásolatai)kell leadni a Kormány ablaknál.
Az elbírálási idő kb.3-4 hét
A folyósítása a kérelem benyújtásának napjától jár,és utólagosan kerül kifizetésre minden hónap 2.munkanapján a számlára.
Remélem tudtam picit segíteni.Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?