Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Van bármi módja annak hogy megkaphassam az utalás napján az ápolásit? Postás hozza, nem számlára megy. Ha bemegyek postára gondolom nem adják oda, vagy igen?
Ez függ attól mióta vagy táppénzen, mióta vagy biztosítva
de ha ide beírod a bevételt bruttó megkapod az összeget
Üdvözletem! A félreértések elkerülése miatt,informálnálak benneteket:
"...A 13. havi fogyatékossági támogatás, illetve a 13. havi vakok személyi járadéka 2024. február 12-én, hétfőn kerül jóváírásra a bankszámlákon, a postai kifizetés február 14-én, szerdán kezdődik..."
Forrás: Főispáni Kabinet
Szerintem épp tegnap ismételtem az éves utalási rendet valakinek. De egyszerűen vicc, hogy belép az oldalra, a legutolsó hozzászólás van felül értelemszerűen.
Nézi, de nem látja és képes beírni a kérdést.
Nem tudom sírjak vagy nevessek
Ha ez most vicc: hahaha
Ha nem, akkor kérlek nyisd ki a szemed 🤦🏻♀️
Konkrétan a hozzászólásod alatt.
Komolyan nem hiszem el, hogy nem direkt csináljátok..
Olvass vissza és mentsd le az egész évi utalási rendet kiírtuk, nem is egyszer, az is le lett írva nagyon sokszor, hogy most mikor utalnak. (Január 30)
Utólagos kifizetés van, így igen, januári már emelt, szóval most emelten fog érkezni, kivéve azoknak, akik más ellátást is kapnak. Nem mindenkinek, de legtöbbször ők egy hónappal később kapják meg visszamenőleg.
Helló.Ne haragudjatok hogy Zavarlak titeket
Érdeklődni szeretnék hogy tudja valaki Pest megyében mikor lesz Számlán a Gyod? Még most a tavalyi összeget kapjuk vagy az emeltet? Kosz8
További szép Napot kívánok
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?