Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok pestmegyében mikor lesz postán Gyod??
Hó vége v december eleje ?
Nekem 1,5 havi jár vissza menőlleg beszéltem az ügyintézővel de még határozat nem jött ! De telefonban azt mondta hogy meg kapom en is most az ellátásokal..
Üdv!
Tévedés, szolgálati időnek minősül,de nem munkaviszonynak,ezért nem jár utána ellátás.
Nekem 3honapja van bent a GYOD. SZERENCSÉRE A PÉNZT KAPJUK.
A GYOD munka viszonynak számít. Mikor eléred a nyugdíjat beleszámít.
a prémium 33000 forontot szorozd be 0.5 és a kapott összeget oszd el 4-el. Az emelést majd amikor decemberben a novemberi fot-ot kapod akkor küldik.annak az összege kb 17000ft mert januárig visszamenőleg kapod és a 13. havira is érvényes. Tehát 33000 szorozva 0.045 az eredmény szorozva 12-vel
A visszamenőleges emelés rá.
Sziasztok. A bátyám 33000 ft fogyatékosságit kap. Ma hozott a postás 4170 ft külömbözetet ez mi lehet?
Szia.Rokkantságira már beadhatod,a fogyatekosságira majd ha betöltötte a 18.évét
Szia, a gyod nem számít munkaviszonynak... szolgálati időnek nevezzük és nem jár a gyed mert az csak valós munkaviszony után jár... A gyes az járhat.
Sziasztok érdeklődnék hogy tudja e valaki hogy gyodon vagyok több mint fél éve a 7 éves fiammal de vállalok kisbabát mivel gyod munkaviszonynak számít jár e a picire gyed? Volt e valaki ilyen helyzetben?
Sziasztok, Szép napot mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Fiam most tölti a napokban a 18.évét,Hallás sérült,és súlyos fogyatékkal élő.Szeretném beadni a rokkantsági járadék, valamint a fogyatékossági támogatást.Kérdésem,hogy lehetne e? És mikortól lehet beadni? Meg kell várni még be tőlti a 18.dik évét?
Köszönöm a segítséget.
A fogyatékossági után mikor kapjuk kézhez a visszamenőleges emelést és a prémiumot
szuper, nagyon szépen köszönöm
Szia! Fiamnak 79000 pár száz forint rokkantsági járadék érkezett, prémiummal és az emeléssel
A 15 nap neked szól,hogy addig add be a papírokat..a 60 nap pedig a hivatalé,hogy felülvizsgálja a gyodot..
Az a 15 napod van rá..ha azon belül nem adod be a papírokat,megvonják a gyodot..
Sziasztok
Tudna valaki segíteni a fogyatékossági támogatásra mikor utaljak az emelést?
Prémium és visszamenőleg is jár valami?
Köszönöm!További szép estét és jó egészséget mindenkinek!
köszönöm, de az emeléssel és a prémiummal együtt érdekelne
Szia! A gyod nem kor függő, hanem a szülő gyermek kapcsolatot nézik....ha a felülvizsgálaton minden rendben és a szakértő minimum 8 pontot ad akkor marad a gyod. Amíg tart a felülvizsgálat folyamatos a gyod
Szia! Igen, ha emelkedik a minimálbér akkor a gyod is
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy mennyi most novemberbe a rokkantsági?
Sziasztok! Nekem kijött a felülvizagálat, lenne ojan kérdésem hogy fiam tartos beteg 19 éves. Edig a gyod ott kaptuk, most is aztfogjuk kapni? vagy már ápolásin lesz.mert én úgy olvastam hogy nincs korhoz köttve a gyod tartos beteg és a fogyatékosoknak jár. A fiam sajnos fogyatékosságnak számit.
Sziasztok!Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy ugyebár a GYOD összege tavaly a minimálbér összegére emelkedett. Ezentúl minden évben emelkedni fog a minimálbérhez igazodva?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! Mindenképp tartsd be a határidőt, mert azonnal elutasítanak.....ha van rá lehetőség majd a kormányablakban hiánypótlásként beadod ami lemarad, de ennek kérdezz utána.....nekünk 8 nap volt hogy mindent be kellett adni.... nagyon oda kell figyelni a határidőre
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy most kaptam meg a felülvizsgálati papírt 15 napom van elintézni mindent de 60 nap az ügyintézés.Ha nem tudom a pírokat időben beszerezni csak jövő hónap elején tudom benyújtani attól még kapom tovább a gyodot vagy ez a 15 nap van rá? Köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok: