Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Tavaly 22.-én számlán volt... Szerintem idén is így lesz, de majd kiderül!
Karácsony előtt, v két ünnep közt elszokták küldeni...de idén? majd kiderül..
Illetve a januári Gyodot decemberben kapjuk vagy rendes utalás lesz januárban?
Sziasztok! Szabolcs megyében mikor lesz gyod számlán? Lehet már tudni?
Helló Tolnamegye gyod utalás mikor lesz? Tudja valaki?
Nem bonyolult, a kettő egymást kiegészítve jár, egy bizonyos összegig
Ezt nem értem mi jár ? És ha az a valami jár hogy nem lesz több 🙂
Jár, csak attől nem lesz több,
Köszönöm szépen a válaszod:)
Most voltam bent, azt monda az ügyintéző, hogy az automatából való kp felvételt és a kártyás vásárlásokat nem érinti. Személyes ügyintézés nem lesz a bankokba.
Erste Bankot hívtam telefonon.
Családi pótlékot vagy egyéb ellátást aki ide kapja December 5-én tudja levenni kártyáról. A karbantartás ideje alatt nem!
Bankszünnap lesz Erste Banknál
Valószínű akkor Fejér megyében is.
Az első munkanapon, vagyis 1-én
Hát igen vannak csodák.Te is egy csodás nő lehetsz.Hálás lehet érted a férjed.Nálunk más a szitú.Én az életem köszönhetem a férjemnek.Frissen egy kapcsolatból kilépve egy halva szülés után ismertem meg.Ha ő nem jön már nem élnék ez bíztos.
Somogy megye 28.án utalja a GYOD ot. Mához 1hetre kb délután 4 órakor lesz a számlán.
Sziasztok!!
Tudja valaki Budapesten mikor vàrható Gyod??Köszi
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást .
További szép napot kívánok .
Vannak még csodák hiába nehéz az élet de mindig van boldogság.
Dettó férjem 45 éves ,10 éve kitörte a nyakát C5 csigolya szilánkosra tört . Ezt dobta a gép vannak korlátok de még így sem cserélném el az életünket imádom és a gyermekünket is.
Én baleset előtt is ismertem gyerek korom óta barátok voltunk aztán úgy hozta az élet hogy balesete után jöttünk össze és hazasodtunk össze . Tudtam mit válalok nem volt zsákba macska kivéve az anyagi oldalát 🤣 a dolognak . De ez van . Mint ahogy mondják jóban rosszban mindig együtt.
Nagyon kedves vagy. Tudod nehéz nagyon.De mégis úgy érzem csatát nyertünk.1000 emberből 1 éli túl a gerincvelődaganatott és férjemnek sikerült.Az öröbefogadott kislányra pedig 10 évet és 4 hónapot vártunk.Sulzóval valahol csoda is.❤❤Kívánok neked jó egészséget és sok kitartást.🤗
Szép napot mindenkinek!Kom Eszt Megye 2.-án kap Gyodot?
Pl az ápolási díj mellet nem járt a gyes el kellet döntenem hogy vagy ez vagy az.igy a férjem kapta a gyest.akkor nem hiszem hogy a főállású anyasági más lenne
Mondjuk ha bárki szülővel történik valami, az egy kisgyereknek mindig nagyon rossz, szerintem. De ezen merengeni felesleges, csak ölöd a lelkedet, értelmetlenül. Vagy megoldást keresel, vagy elengeded, nincs más. A hiv. anyaság mellett jár minden más pénz.
Szia! 29.-én lesz számlán a GYOD Pest megyének. :)
Sziasztok. Nem tudja valaki pest megye mikor kap ápolásit?
Nagyon sajnálom. Neked még nehezebb . Szerencsére nálunk a kislányunk teljesen egészséges de ebbe senki nem gondol bele akar fiatal akár idős hogy akit ápolunk mi lesz vele ha velünk történik valami . Valószínűleg azért mi ápoljuk őket mert nincs más .
Kitartást kívánok .
Totál igazad van. Én férjem 48 évesönellátásra képtelen.A kislány 5 de mint egy 2 éves.Mozgása fél éves szint.Velük mi lesz ha velem történik valami?Totál reális amit leírtál.😪
Akkor szeretnék vissza kérdezni . Ha velem valami történik az én férjemmel mi lesz ??? Balesetből kifolyólag 80 % os a fizikai károsodás. Azon nem kell aggódnom ??? Plusz van egy 12 éves gyermekünk azzal mi lesz ????
Akkor ez a szitu ismét miben másabb????
Szóval amilyen érveket a gyod mellett felhoztok abszurdak mert az mind igaz az ápolásin lévőre is .
Szia!A mi háziorvosunk is felírja a szükséges gyógyszereket és a pelenkát popsikrémet convulexet stb.Nem értem,hogy, hogy lehet külömbség a közgyógyban!
További ajánlott fórumok: