Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Csongrád megyeiek kaptak tegnap Gyodot számlára?
Én nem számlára kapom, így nem tudtam megmondani.
Sziasztok! Fejér megye Takarék számlán a Gyod.
Szép napot Mindenkinek!
Szia. dunaújvárosi kirendeltségtől kapom én is . Nekem már megérkezett. K&H bank.
Kellemes napot!
Sziasztok 🙂
Szép napot Mindenkinek 🙂
Fejér megye Gyod a számlán.
Ja, igen . Jövöhéten vagyis 5. én megyek a tárgyalásra. Ha kedves az ügyintéző akkor nincs baj. Nekem azért húzódott el ennyire mert kb a keresetlevelet 3 hétig hurcoltam magammal mire fogadott. Mindig egy nagyon kedves nőnek tartottam, hát most, hogy ugyebár nem értettem egyet a döntésével, nagyon megváltozott. Konkrétan bementem a hivatalba leadni a keresetlevelet és az volt a válasz, hogy
-most ment el ebédelni (Du. 2 óra)
-megbeszélésen van
- most nincs bent
-éppen most ment haza
Stb stb stb ezt napi szinten 3 héten keresztül. Aztán meguntam és a sógornőmnek mondtam, hogy hívja fel és kérdezze meg, hogy mikor lehet bemenni. Még aznap le tudtam adni. Ha én hívom, akkor tuti azt mondja, hogy nem tud fogadni.
Először is kiküldi a határozatot, hogy elutasít. Keresetlevelet kell benyújtani, amiben leírod, hogy melyik pontokkal és miért nem értesz egyet vele. Ezt orvosi papírokkal együtt beadod az ügyintézőnek aki kiküldte az elutasító határozatot. Aztán ő továbbítja az illetékes Bíróság felé. Utána kapsz még egy levelet amibe az ügyintéző leírja, hogy nem ért veled egyet. (Én először azt hittem, hogy a Bíróságra nem került el a keresetlevelet és az ügyintéző eldöntötte, hogy nem kapom meg hiába a keresetlevél).
Aztán kb 2 hétre rá jött az idézés, hogy mehetek a Bíróságra. Ráadásul 90 km-t kell utaznom, mert az ügyintézőnek van rokona a helyi bíróságon ezért másik megyébe kell majd mennem.... Amúgy augusztusba kaptam meg a levelet, hogy jön a szakértő azóta húzódik ez az egész. Kb 4,5 hónapja.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?