Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Erre nem tudok mit írni, a GYOD megállapítása a táblázat alapján történik, ott kell 8 pontot kapni. Az orvosi papírok, csak az alapokat jelentik, hogy a vizsgálat megindulhasson.
itt vannak a tiszta feltételek, és minden amit tudni kell
[link]
Talán menj be a gyámhivatalhoz, vagy az Önkorm. megfelelő osztályára, és reklamálj, egy próbát megér, ugyanis az elbírálás csak a táblázat alapján történik.
Ilyen táblázatot nem mutatott. Bejött hasraütésre döntött. SE ORVOSI PAPÍROKAT nem emberi szot nem hallgatott meg. IDÖSEBB GYERMEK gondnokság alatt, mindenhéten szakorvoshoz ineciót kapnak.Szakorvos mondta hogy megkapharjuk a gyodot, nem is tudtunk hogy járna, kapunk kiemelt családit illetve rokkantsági járadékot gyerekek. Kormányhivatalban nem is kértek ovosi papírokat, csak rokkantsági járadékról zöld csikos papírt ennyi. Hogyhogy nem marasztalják el? nem idézik be?
[link]
ez alapján kell megítélni as GYOD feltételeit..itt "kell" elérni 8 pontot
Igen mehetsz bíróságra, de senkit se fognak elmarasztalni
ez a fellebbezzés? tárgyalásra kell menni? bíróságra? hány hetet vártál az elutasitó határozat után? amig tárgyalásig mentél
Semmi táblázatot nem mutatot mondtam a szakértőnek hogy nem étkezhet késsel, nekem kell segiteni az evésnél fürődni, őltözni,ruhát kiválasztani, felügylet nélkül sehova nem lehet vinni.Meg sem hallgatta mit mondok, bejött, 5 perc és menet el. Orvosi papírokat, szakorvosi, igazsáügyi orvoszakértői papírokat megsem nézte. Mehetünk biroságra. Remélem elmarasztalják kormányhivatal "sazkértőjét"
Szia. MEG LEHET FELLEBEZZNI A HATÁROZATOT? Vagy fel lehet jelentia a kormányhivatal szakértőt? Mi a menete?
Köszönöm. Ès a szakertō mit nez? A gyermek tudasat? Bocsi a sok kerdesert, de nem vagyok ebben jartas.
Szia esetleg a gyodot is utalják holnap? Én hegyeshalomban várom.
Gyõr holnap utalja az ápolásit.
Dec.27 én a decemberit
Megtudod kérdezni dec be mikor utalnak?
Sziasztok! Nógrád mikor utal?
Az ápolási segélyre tettek valamit? Aki már esetleg kapott?
Szia!
Éppen Dec. 5.-én megyek a tárgyalásra. 10 éves diabosommal vagyok itthon, de a szakértő az 5 perces itt tartózkodása alatt eldöntötte, hogy önellátó a gyermek...ha kérdésed van írj!
Nekem mèg a wise bank nem dobta ki
Rajta van Raiffeisen Bank Vas megye
Na az jó!!vallaki aki fel is hivta!kōszōnjūk!!
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy Békés megyében a Takarékosok mikor szokták kapni a Gyodot vagy ápolásit a számlára? Reggel,délbe esetleg délután? Köszönöm,ha adsz információt. Postáról váltottam számlára és még nem tudom,hogy mikor van számlán.
Vas megye most jött az sms számlán a gyod
Ebben a pillanatban beszéltem ügyintézővel ma már megtörtént az utalás
Nem értem mi a problémád, csak segíteni akartam, nehogy fals infó legyen..bocs.
De ő nem GYOD-ot írt, hanem ápolásit
Vas megye ma màr biztos hogy nem!
Akkor mioor utal vas megye?
További ajánlott fórumok: