Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nincs azonnali jóváírás..4 órás utalás van a KIncstárnál
És azt is hogy mióta azonnal jóvá írás van mindig 1 nappal előtte
Szia
Az előbb facen azt írták nekem holnap
Csak bíróságon tudod megtámadni, így készülj perköltségekre, ügyvéd stb
A táblázat szerint 4 v 5 pont? láthatod miket jelölt be és mire adta a apontokat.
Bp általában első munkanap utal, az most 1-e, déltől várható a számlákra
Sziasztok!
Tudja valaki, h Bpest mikor kap GYODOT?
Köszönöm.
Köszönöm szépen!
Kontaktot, elérhetőséget tudnál még adni, kihez érdemes feltenni ezt a kérdést?Nagyon köszönöm!
Én a múlt héten hivtam, dec. 1-et mondott a hölgy.
Jó napot. Mi 4 pontottt kaptunk. Elutasitó határozat jött pár perce, postás hozta. Bosszantó, szakorvos, orvosszakértő, papírokat figyelembe se vette. Megfellebezzem, az elutasitó határozatot. KB 2 PERCET VOLT ANÁLUNK EZ A szakértő. Megse nézte az orvosi papírokat. Most a kormányhívatalt kell feljelenteni, vagy a kormányhivatal szakértőjét?
Sziasztok.Vas megyében tudja valaki mikor kapjuk a gyodot?Köszi
Sziasztok. majd 40 nap után megjött a gyod határozat a kormány hívataltól. Elutasitottak 5 pont. NEM értem hogy lehet igy pontozni?!!! Szakorvosi igazolást nem veszi figyelemb a kormányhivatal "szakértöje"??? Vagy ez is pofára megy?! nem is nézte meg a szakorvosi papírokat. FÖL FOGOM JELENTENI AZ UGYMOND kormányhívatal "szakértöjét". Gondolom van jogorvoslati lehetöség. Volt valaki ilyen helyzetben?
Sziasztok!
Komárom megyei Gyod utalásról tud valaki infót adni, mikor várható a novemberi Gyod folyósítása?
A decemberi két ünnep közt kerül folyósításra vagy még karácsony előtt, erről van infótok?
Most beszéltem a tatbányai kormányhivatallal a 34/795-666-os számon, de ez zsákutca csak a jogszabályra hivatkozik, amit mindenki ismer tehát a következő hó 05-ig folyósít.Állítólag az ügyintézőket meg is kértek, hogy ne adják ki a folyósítás pontos napját.Miért jó ez vajon?Más megyékben közzéteszik a hivatalos portálon.
Sziasztok. Èrdeklödni szeretnek, ugye a kislanyomnak most alapitottak meg hogy tartosan beteg. Neurologia kiadta az igazolast az apolasira illetve a kiemelt csaladira. (2 eves a gyermek) azt szeretnem tudni hogy ha beadom a papirokat a hivatalban akkor jonnek felulvizsgalni esetleg vagy barmi mas? Vagy ez hogy mukodik? En sosem kaptam ilyeneket. Erdekelne. Koszonom a valaszokat.
Köszi a választ, engem az ápolási díj érdekel, ezt bizony erősen megemelhetnék!
Az függ a minimálbér emeléstől..mennyit emelnek rajta januártól. Reméljük 10-15%-ot legalább, és akkor kb 20e nettoval emelkedik a GYOD
Szerintem Tolna megye 2 nál előbb nem kapja meg 😔
Szolnok megye vki tudja mikor lesz ápolási?
Mindig a sablon szöveget mondják!
Köszi Matr Ica a szokásos jó, és pontos infót! Az ápolási díjat, erősen emelni kéne az illetékeseknek! Ha erről is lesz jó, és pontos infód esetleg, én várom hogy megoszd velünk! :) Amúgy egyetértek veled, és köszi! üdv.!
Tolna megye most beszéltem a pénzügyi osztályal semi érdemleges információval nem tudtak szolgálni minden hónap 5ig utálják .
Tolna megye ma kap gyodot?
Baranya,Gyod számlán,K,& h
Baranya, ápolási díj számlán, otp!
Csütörtökön lesz rajta Győrben!
Baranya Gy.O.D a számlán.K&H bank.Szép napot nektek.
Borsodban mikor lesz ápolási szamlan
Megy itt 1mas hülyítése en ezt már 10 éves koromban sem értettem mire jó!!De sokan megragadtak ezen a szinten!!
További ajánlott fórumok: