Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Boldog Nyuszit Mindenkinek! :)
1. Cn, kedden indul a harmadik kura..
Hajra!!! Varjuk a beszamolot.
Szia,én is most fogom elkezdeni a clostilbegytet,kíváncsi vagyok nagyon,hogy összejön e.
Sok sikert Nektek!
A stressz nem tesz jot! Tudom, egyszeru mondani...de higyj benne h sikerulni fog es segitenek a bogyeszok. En mindig azzal nyugtatom magam, h hiszem h jo uton jarunk!!!
Nekünk is júniusban lesz az esküvőnk, de én csak jobban stresszelek, amiatt is, és az egész meddőségi dolog miatt is.
Nem, viszont abba a hibaba ne ess, h terhessegi tuneteket keresel magadon, mert nagyobb a csalodas. Jah es egy ido utan mar a tudatalatti miatt lehet produkalni :) bizom benne h max egy fel eves kura segit...
Ne is mond mindenki ezt mondogatja pedig nem érzem hogy durva lennék csak olvasgatok.... Meg ha volt valami derékfájás vagy rosszullét akkor megemlítettem hátha a pici bogyó miatt.... Na de ez már sok?
* bocsi, ez a telo....
Szoval nem szabad ragorcsolni, csam konnyu azt mondani...
Helyes! Nagy szabad ragorcsolni, csak konnyu az mondani...
Most egy kicsit megpróbálok lazítani lehet kicsit rástresszelek a dologra pedig ez csak az első hónap volt....Júniusban lesz az esküvőnk megpróbálok arra összpontosítani
Köszi akkor folytatom még két napig... Hátha 😊
Van akinek megjon utro mellett is...en hasznalnam 16. Dpoig, a teszt addig csalhat. Viszont ha leallsz es baba van, el is vetelhetsz...en ezert mentem vervetelre...szamtalanszor olvasom h kesobb mutatta ki a teszt, sot mar olyat is olastam h nemvart utan egy hettel...viszont igy a ciklus nagyon elhuzodik. Nekem speciel utro mellett nem jott meg, baratnomnek igen...
Szia! Igen megvolt nincs még pocaklakòm sajna.... A kérdés már csak az hogy testeljek-e még hétfőn mert az orvosom azt mondta ha a 28nap negatív akkor 30 napon is teszteljek. De akkor az utrót is használjam még két napig? Utró mellett is megjöhet? Úgy érzem mintha meg akarna jönni....
Haliho! Teszteltel? Szoritok!!!
Sziasztok! Nekem az első clostis kúrám ért véget... Holnap tesztelek. Nekem a fáradság mellé párosult a dekoncentráltság is összefolytak a betűk sokszor elveszítettem a fonalat..... De nem volt vészes.
Kellemes ünnepeket mindenkinek ☺
Köszönöm! :) Szerintem szedheted nyugodtan, vitamin tunningra szükség van. Én is szedek kismamavitamint, inofolicot és D-vitamint is. Az E vitamin is fontos a Closti miatt!
Jah es elso babara gyurunk :)
Igen, ciklus masodik napjatol 2*1-t. Elso honapban 5 dominans tuszo volt, masodikban 2 db. A merckformin ir miatt van. Terhesvitamint en is szedek, nyugodtan szedd, plusz en napi 400 mg e vitamint is szedek, mert a closti veknyitja a nyalkahartyat.
Én is drukkolok nektek! Nekem úgy mondta a doki, hogy a menstruáció 1 napján kezdjem el szedni a clostilt, s a 12-16 nap között menjek ultrahangra. A Ladevitet szedjem szerinted az Ilofolic és a Clostil mellett? Szerintem mivel az csak vitamin, nem árt.
Köszönöm, összeszedem magamat! Este elkezdem szedni, majd beszámolok arról, hogy veszek-e észre valamot. Neked is fel a fejjel, bízni kell s sikerülni fog 😊
Sighella, a Closty nagyon szépen használ neked :) Nézd a dolgok jó oldalát, gondolj arra, hogy te már "rendbe vagy téve", nemsokára a párod eredményei is javulni fognak és akkor már nem lesz semmi akadály előttetek. Tudom, nagyon nehéz a várakozás, de jó úton haladtok ;)
Szia! Én egy Clostis cikluson vagyok túl. Én 2x1-et szedtem a 3. naptól, de sajnos nem hozott peteérést, csak 1 db 12 mm-es tüszőm volt a 10 napon, ami a 12-re felszívódott :( A következő ciklusban emelt adagt, 3x1-et fogok szedni. Közben a TSH értékem is lejjebb ment, bízom benne, hogy most jobb eredményt hoz. Mi is az első kisbabánkat tervezzük, májusban lesz egy éve, hogy próbálkozunk.
Én nem éreztem a világon semmilyen mellékhatást a Clostitól, bár lehet azért, mert nekem kevés volt az a dózis.
Drukkolok neked! ;)
Ó, sajnálom, Ági! Drukkolok a következő ciklusban! ;)
Első baba lenne, igen. Sajnos nálunk sperma gondok is vannak, a Closti nem lesz elég. Azt már el is felejtettem, hogy nagyon ideges voltam a gyógyszerszedés alatt. Én az 5. naptól szedtem 2x1-et 5 napon át. Egy szép nagy tüszőm lett tőle, szép ovu utáni 7.napi progeszteronnal. Ha nem lennének férfi oldalon gondok, akkor jó esélyem lenne teherbeesni. Szóbal hajrá!
Te is 2-t szedsz a Clostilből? A merckmorfint minek írták fel? Én még most fogom kezdeni ezt a procedúrát, de így is türelmetlen és ideges vagyok állandóan 😊2 hónapja szedtem a Ladevit terhesvitamint, azt folytassam szerintetek tovább ezek mellett?
Udv koztunk! En tegnap tudtam h a masodik honap nem lett sikeres...idegbetegseg:), faradtsag alap a clostinal. Nekem is van mell inofolic meg merckformin...sok sikert hozza!
Remélem én is csak ezt fogom tapasztalni 😊 úgy mondta nekem az orvos, hogy a mentruáció első napján kezdjem el szedni, napi 2x1-et. Most jött meg nemrég, úgy gondoltam, hogy estére beveszem az elsőt. Ti is az első babát terveztitek? Mióta próbálkoztok?
További ajánlott fórumok: