Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen erős fájdalomcsillapítókat ismertek? fórum

Milyen erős fájdalomcsillapítókat ismertek? (tudásbázis)

1 2
8. Miszti3 (válaszként erre: 1. - Life14)
2014. ápr. 10. 19:09

Én az ANTIDOLOR nevűre esküdtem egész életemben. Bármilyen jellegű fájdalmam volt, 10-15 percen belül hatott, és akár fél szem is egy teljes napig megszüntette a fájdalmat. Mindig is orvosi rendelvényre lehetett kapni, de kiírják mindenkinek, ha kérik.

Nekem gyógyszerallergiám van, -paracetamol félékre is- a legtöbb fájdalomcsillapító kiüt rajtam, ez az egyetlen egy, amiben mindig megbízhattam.

Nem drága gyógyszer.

2014. ápr. 10. 19:07

Koszonom a válaszokat.

Eros belso szervi fájdalmaknál mitket szoktak használni?

Például sokízuleti gyulladásnál, krónikus fájdalom szindrómánál, daganatos betegségeknél, chron betegségnél, mutét utáni fájdalmaknál, súlyos baleseti séruléseknél, stb?

Milyen hatóanyag használ áttorési fájdalmaknál és nem csak rendszeresen szedve?

2014. ápr. 10. 19:04
A Tramadolor egész erős lórúgás...
2014. ápr. 10. 19:04
A Voltaren is diklofenák hatóanyagú,azt mondják,ebből két szem felér egy szem Cataflam-mal.Hát,még emberrel nem találkoztam,akinek a Voltaren bármire is jó lett volna.
2014. ápr. 10. 19:00
Meg van még a legolcsóbb szer a Ben-u-ron.Ez gyenge nekem,de a gyereknek egy fél is elég a migrénre.
2014. ápr. 10. 18:57
mesulid
2014. ápr. 10. 18:57

Attól függ milyen típusút keresel és mire.Fej- és fogfájásra például a Dolgit Max az abszolút nyerő.Enyhébb fejfájásnál a Saridon,Advil is jó.A legjobb paracetamolos meg talán a Panadol.

Nekem a Cataflam(diklofenák)semmit sem ér.

2014. ápr. 10. 18:55
Milyen eros fájdalomcsillapítókat ismertek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook