Milyen erős fájdalomcsillapítókat ismertek? (tudásbázis)
Én az ANTIDOLOR nevűre esküdtem egész életemben. Bármilyen jellegű fájdalmam volt, 10-15 percen belül hatott, és akár fél szem is egy teljes napig megszüntette a fájdalmat. Mindig is orvosi rendelvényre lehetett kapni, de kiírják mindenkinek, ha kérik.
Nekem gyógyszerallergiám van, -paracetamol félékre is- a legtöbb fájdalomcsillapító kiüt rajtam, ez az egyetlen egy, amiben mindig megbízhattam.
Nem drága gyógyszer.
Koszonom a válaszokat.
Eros belso szervi fájdalmaknál mitket szoktak használni?
Például sokízuleti gyulladásnál, krónikus fájdalom szindrómánál, daganatos betegségeknél, chron betegségnél, mutét utáni fájdalmaknál, súlyos baleseti séruléseknél, stb?
Milyen hatóanyag használ áttorési fájdalmaknál és nem csak rendszeresen szedve?
Attól függ milyen típusút keresel és mire.Fej- és fogfájásra például a Dolgit Max az abszolút nyerő.Enyhébb fejfájásnál a Saridon,Advil is jó.A legjobb paracetamolos meg talán a Panadol.
Nekem a Cataflam(diklofenák)semmit sem ér.
További ajánlott fórumok:
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Milyen homeopátiás szereket ismertek/ ajánlotok erős fejfájásra/ migrénre?
- Tetoválás előtt milyen fájdalomcsillapítót érdemes bevenni?
- Lábfájásra milyen hatóanyagú fájdalomcsillapító használ?
- Erős fogzási fájdalom esetén, milyen gyakran adhatok fájdalomcsillapítót 10 hónapos kisfiamnak?
- Milyen dráma tagozatos vagy színvonalas, erős gimnáziumokat ismertek Budapesten?