Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van? (tudásbázis)
egyetértek!
amúgy mozgás, mozgás, mozgás! már magától is fogyaszt!!
szigorú fogyókúrát semmiképp mert elkezdesz jojózni és szépen lassan még több kiló leszel.
több mozgás, üditők helyett viz , és este ne nasizz és simán lemegy
Hát én is ugyanebben a helyzetben vagyok...:(
165cm vagyok és 55kg. igaz télen 60voltam de elkezdtem röpizni:D:D
Nekem igazából az a bajom hogy csak hasra hizok:((((
Má próbálkoztam tornával, diétával de semmi:(
kicsi lány. én dietetikus vagyok, és egyetértek azzal amit mondtak előttem. S a BMI-d megnéztem akárki mondjon akármit teljesen egészséges az érték. Ugyanis a gyerek más mint a felnőtt. biztosan még fogsz nőni. Lényeg sok mozgás, sportolj tovább és ne egyél nasis, cukros cuccokat. Inni gyümölcslé 100%os és víz . Napi 2-3liter legyen főleg ha edzésre mész.
Szép napokat a melegben.
Semmit sem kell détázni mert utána még lehet hízni fog. Úgyis fog nőlni még aki 13 éves. Addig ott van a sok sport izmosodjon inkább.
Feljődő szervezet még.
Három kg plusz 13 évesen nem tragédia. Serdül, folyamatosan változik, szerintem nem szabad fogyókúrázni. De ha nagyon zavar, akkor többet kell mozogni.
Kívánom, hogy mindig csak 3 kg felesleg legyen rajtad. :):)
Én nem engedném a fogyokurát egy 13 éves kislánynak.
Sok mozgás az jót tesz, de mível fejlödő korban van semmiképpen nem ajánlatos fogyokurázni. Az a 3 kg többlett úgyis lefog róla menni ha sokat mozog és esetleg egy kicsit kevesebbet eszik.
Semmi esetre sem javaslom a drasztikus fogyókúrát, de még a mindenféle löttyöket sem. Odafigyelnék, hogy egészséges, de kalóriaszegény ételeket egyen - párolt zöldségek, lédús gyümölcsök, sovány hús, kerülni a tésztafélét - és a mozgásra fektetném a hangsúlyt. Az egyik leghatásosabb és legélvezetesebb mozgásforma a tánc. Javasolnám a modern táncot, ahol az órák elején jazz-tréning van. Ha tudtok ilyet a közeletekben, próbáljátok ki, meg fogtok lepődni, már amennyiben valóban szívvel-lélekkel van csinálva. De szinte bármilyen mozgásforma jó, a lényeg, hogy edzői felügyelet mellett. Otthon szinte sose jön össze, hiába végez az ember lánya pl. felüléseket. Csapatban könnyebb és hatékonyabb.
Sok sikert!
A 11 éves lányomnak 10 kg-ot kell lefogynia a háziorvosa szerint. Ugyanazt a kaját eszi, mit a nővérei, kb ugyanannyit is, de 3x annyit mozog mint ők.
Mivel ekcémás, gyakran kap elocomos kenőcsöket. (receptre, orvostól). Lehet, hogy ilyen hormonos cuccoktól hízott meg?
Vele nagyon komolyan kellene fogyizni, most keresem a neten a lehetőségeket, ezért vagyok fent.
Talán a zöld lötty-öt ki kellene vele próbálnom.????
Ha van köztetek szaki, kérlek segítsen.
Kislány ne fogyokúrázzon!
Nincsen pizza, hamburger, csips, cola és ehhez hasonló ételek. Örülj az életnek , élvezd a tini korszakot, ezt nem fogod tudni soha bepótolni. BMI-vel még ráérsz foglalkozni 10 év múlva. Fejlődésben évő szervezet stb., gondolom márt unod, de akkor is most kezdel nővé érni. A pattanások jobban fognak zavarni. Mivel csokira is szüsége van a szervezetnek, válaszd a magas kakao tartalmut, EGY SZELET (nem percenként!!!!)
Barátnőkkel pizzát is lehet enni, (Egy szelet). Mindent módjával, és sok mozgás, nem ülünk egész na a tv, előtt. De ahogy elnézzem ez rád érvényes.
Kívánom neked, hogy örök életedben CSAK 3 kiló felesleged legyen.
A gondolkodás módodon változtass! Bocs!
nem akarok udvariatlan lenni!
ne nézz olyan újságokat ahol csont sovány nőket állítanak be ideálisnak, és a tévében ne figyelj oda a "mai sztár " ideálokra!
ez kamu! a legtöbb kép retusa, a legtöbb nő megcsinált, és te mint 13 éves lány, úgy vagy jó ahogy vagy.bár ezt most biztos nehéz elfogadni!de mikor 15 éves voltam,mínusz 10-ben miniszoknya,kis cipő,nekem is mondhattak akármit!ma 27,és már értem miről van szó!tanulj, sportolj, és hagyd a diétát!
eloszor is egy 13 eves lanynak tilos fogyokurazni
retentoen karos lehet a fejlodesere
a suja megfelelo a hoszusagahoz .
csak sport . es nem csak lefogy hanem egesegeseb lez
További ajánlott fórumok:
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Szex terén szeretem az izgalmas helyeket kipróbálni.
- Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy...
- Legőrültebb dolog, amit kipróbálnál/kipróbáltál?:))
- "Ha valaki ajánlaná neked az Ubuntu Linuxot, mint lakossági Linux disztribúciót, kipróbálnád?" c. szavazáshoz
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?