Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Akkor tényleg nagyfiú! Én elköszönök, megyek takarítok picit! Szép napot, sziasztok!
A picike már nadfiú, mert 6 éves lesz októberben már:)
Én is szorítok neked,hogy tényleg nagy örömöd legyen!Melyik protokolon voltál?Én a longon vagyok,és egy kicsit bajban is.Nem tudom mi legyen.Ma késő du vagy este talán megjön a mensim,ésnem tudom,hogy holnap már akkor számít a második napnak vagy nem. Amúgy kedden mindenképp menni kellene vérvételre.Aki tud segítsen!Előre is köszi!
2 inszem volt, egy fucsba ment kezelés, és a 3. inszemre készültünk mikor magától megrepedt a tüsző és itthon kellett vállalni, hogy megpróbáljuk összehozni a babót. És hát ez sikerült is:) Nehéz terhesség volt, de sikeres!!!
Biztos lehetsz benne, hogy végig Melletted leszek gondolatban!
Szia! Köszi. Légyszi akkor küldd el priviben a nevedet és megkeresem őket. Amúgy kb. mennyi pénzbe kerül egy ilyen inszemináció? Ez nem ingyenes? Egyik kolléganőmnek valami ismerőse járt hozzá és állítólag csak akkor kér pénzt ha sikeres a dolog.
Tegnap még nagyon aggódtam az endometriumom miatt, de megnyugtattak a csajok, hogy így sem lehetetlen, hogy sikerüljön. Hány inszemed volt?
Igazán nincs mit!
Én mindenki sikerének örülök. Sokszor voltam már helyzetben, így tudom, hogy milyen érzések kavarognak az ember jányában:)
Én szorítok nagyon!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ erőt is küldök hozzá:)
Tök jó, nagyon szorítok neked. Nekem az első volt, holnap tudom meg az eredményt. Remélem lesz öröm!!!
Szia Micike!
Én a Vajda Miklóshoz jártam és az összes inszemem sikeres volt, igaz csak egy babám van:( De ez nem az inszemmel van összefüggésben, a szervezetem mégnem volt készen talán a terhesség befogadására:(
Az iwiw-en fent van a dokibá, ott meg van a telószáma is. Meg assziszten nő a Márti is fent van. Ha érdekel privben elküldöm a nevemet és megtudod nézni őket. Nagyon rendesek. Igaz én még a Szabolcsa jártam hozzájuk 6 éve. Most szeretnék menni, de egyenlőre az anyagiak visszatartanak:(
Judit
Szia Roncsika!
Már a második lombik lessz!
7:45-re megyünk, akkor apa kell még csak, de elkísérem, és 9:30-kor lesz a beültetés, úgyhogy akkortájt tessék szorítani :)))
Próbálom elhinni én is. Hány órakor lesz holnap az inszemed?
Remélem, hogy a szúrás valami jónak a jele!
kezd megint folyamatosan szurni.új nincs.
Nekem az első orvosom is csak napi 1 folsvat ajánlott, a mostani meg elevitet és gravidát napi váltásban 1-2 szemet. Minden orvos mást talál jónak. Szerintem kövesd azt amit az orvosod ajánlott és pótold a többit sok zöldség gyümivel, akkor nem lehet baj.
Köszi a választ. Nem semmi, már 6 inszemen túl vagy? Most készülsz a 7.-re, v. ez már lombik lesz? Nagyon szorítok érted!
Sziasztok! Tavalyi évben elkezdtünk a párommal orvoshoz járni, mert régóta próbálkoztunk és nem jött össze a baba. A doki megállapította, hogy a párommal a spermák gyorsaságával van a probléma és inszeminációt javasolt. Olvastuk, hogy az inszeminációhoz szükség van élettársi papírokra, időközben ezt is elintéztük. Azt szeretném megkérdezni, hogy ti hova jártok orvoshoz, mert az én nőgyógyászom azt mondta, hogy ezt csak meddőségi klinikán csinálják meg. Hallottam egy dr. Vajda Miklós nevű orvosról, de nem tudom az elérhetőségét. Állítólag a MÁV kórház-ban dolgozik. Álltalában csak a volt Nyírő Gyuláról és a BMC-ről találok infókat. Jár valaki esetleg ide a MÁV-ba is meddőségi kezelésre? Ha tudtok ajánljatok nekem orvost, és írjátok le légyszi, hogy hogyan zajlik ez az egész. Akár priviben is írhattok. Köszi Móni
Sziasztok!
Én is itten vagyok minden nap, de velem semmi sem történik:( Se nem jött meg piri, se nem nincsen babóca:( Viszont mióta szedem a cickafark tabit és a homeós gyogyit iszonyat fáj a derekam. Sztetek van összefüggés? Attól félek, hogy nehogy petefészek cysta legyen.
Nagyon szeretnék már insemre, illetve az előtte levő kezeléseket megbeszélni, de egyenlőre az anyagiak nem engedik:( A párom most szeretne üzletet nyitni, ezt mindenképp meg kell várnom.
Ma voltunk a kenguru gold boltban a gyereknek vásárolni és cirógattam egy rózsaszín icuri picuri kord bundazsákot és mondtam, hogy szeretnék még otthon látni ekkora rucikat. Erre Ő, aki nagyon tiltakozik egy újabb baba ellen az előzmények miatt, olyan meghatóan bólintott, hogy lesz még nekünk olyanunk:))) Ez annyira jól esett.
Jajj, nem untatlak ezzel benneteket!
Örülök, Mindenkinek akinek jól alakulnak a dolgok. Szurkolok tovább.
Erika! Neked aztán drótkötélből vannak az idegeid, hogy szerdáig kibírod a tesztet:)
Gabka! Szurkolok, hogy a dokinál is kismami legyél és még az is mardhass min. 7-8 hónapot még:)
Köszönöm jól vagyok! Várom már a holnapot, nagyon bízom most benne! Te hogy érzed magad? Éreztél valami újat? Ami a megtapadást jelentheti.
Szia cicmic! Szivesen. Hogy vagy?
Sziasztok Lányok!
Babus köszönöm az édes képeket :)
Szia Vécső! Biztos, hogy Neked is sikerült! Drukkolok Érted is!
Szia erika! Sziasztok lányok! Ezerrel megy a drukk!
Szia vécső!
Talán túl korai is volt az a teszt,hisz még egy hét késésben sem voltam akkor.Lehet,hogy beképzelem,de egyre több olyan jelet veszek észre,ami biztató.A legfeltűnőbb a cicim növekedése,és érzékenysége,és a szédülések.Ezek rám nagyon nem jellemzőek.Na,majd szerdán kiderül.
Erika!
Sajnálom a nega tesztet. Abban bizakodhatsz, hogy esetleg nem az inszemmel sikerült a baba, hanem egy utána megérő petécskéből spontán.
További ajánlott fórumok: