Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
ó, de jó lenne, ha igazad lenne!
csak már szinte fáj, amikor állandóan azt olvasom úton-útfélen, hogy így érezték a beágyazódást meg úgy... közben meg nem is biztos, hogy azt meg lehet igazán érezni, illetve nem tudhatjuk, hogy amikor pl. beleszúr egyszer-kétszer, az mi.
úgyhogy igen, hajrá a pozitív tesztig! :-)))
Én az utrotól mindig rosszul voltam,az első 3-4 napban szédülés,hányinger,iszonyú fáradtság...gondolom,hasonlóak lehetnek a terhességi tünetek is!
Kitartás csajok!Ma megyek dokihoz,kiváncsi leszek,mit fog látni.Talán a héten meglesz a 4.inszem!
:-)
nekem is volt pár napig szédelgés meg délelőttönként hányinger, de nekem vagy a Letrox már nagyon beindult, vagy még akkor az Ovitrelle hatása volt, passz. ja, vagy a Merckformin.
Én ezek szerint elég érzékenyen reagálok a hormonokra, Utro után fél óra, órával szédülés mintha be lennék csiccsentve :)) még innom se kell, tökjó...
Most meg hányingerem volt, de ez is tuti az Utrotól.
Nekem múlt hét szerdán volt az első nap, holnap lesz 1 hete :)) Jaj telne már az idő :))
és hogy s mint?
hány nap különbség is van köztünk? :)
én SEMMIT nem érzek!
Köszönöm nektek a biztatást és a drukkokat! :-)
Reméljük a gólyák most sokat fognak dolgozni!:-)
Sziasztok lányok!
Megérkeztem,minden rendben volt:-) Nem tudom ezt a két hetet,hogy fogom viselni,de igyekszem nem csak erre gondolni!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?